• Laura Reinika pa televizoru šoruden nepietrūks: Nenožēloju, ka piekritu piedalīties

    Slavenības
    Gita Vīksne
    26. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    «Teikt, ka televīzijā esmu redzams par daudz, ir krietni pārspīlēti,» PDz uzsver mūziķis, kurš šoruden būs redzams pat trīs (!) šovos un divās komēdijās.

    «Ko var darīt, ka esmu tik stabila vērtība un tik ērti iekārtojies šova dīvāniņā,» smejoties pavēsta mūziķis Lauris Reiniks, kas jau trešo sezonu būs redzams kanāla 360TV raidījumā Pasaki to skaļi. Pa šo laiku viņš paguvis nomainīt jau trīs ētera partneres.

    «Pati pirmā bija Egija Gailuma, kura dabūja kovidu, tad viņu kādu laiku aizvietoja Ieva Koha-Zeltiņa. Nu jau otro sezonu mana pāriniece ir Elīna Fīrmane, ar kuru kopā savulaik esmu vadījis raidījumu SeMS un Troksnis,» stāsta Reiniks. Viņš būs redzams arī šovā Četri uz koferiem.

    «Katrs šovs tiek rādīts savā dienā, un abi ir par lietām, ko man patīk darīt. Vienā es vadu raidījumu, otrā – ceļoju. Man vienmēr ir svarīgi nepārspīlēt ar sevi. Man šķiet, ka es jūtu mēru un zinu, kad ir jāieslēdz sarkanā gaisma un jāaizvelk aiz sevis ciet aizkars,» paziņo Reiniks.

    «Patiesībā realitātes šovi man ne pārāk patīk, taču nenožēloju, ka piekritu piedalīties Četri uz koferiem. Jo kā gan citādi es būtu iepazinies ar Magoni Burku un populāro jūtūberi Laurlāci. Zināju, ka Laura ir liela mana fane – mans foto rotājot pat viņas mājas poda vāku,» smejoties atklāj Lauris.

    «Bija gan jāpierod pie tā, kā Laura runā – pa pusei latviski, pa pusei angliski. Viņa man šovā visu laiku teica – čau bestie, kas no angļu valodas best friend ir tulkojums kā labākais draugs. Viņa neslēpa, ka ir grūti runāt ar vecmāmiņu, jo viņa pusi no teiktā nesaprot,» tā Lauris.

    «Teikt, ka televīzijā esmu redzams par daudz, ir krietni pārspīlēti. Esmu redzams tikai vienā konkrētā kanālā, kuru turklāt vēl visiem nemaz nerāda. Esmu gan nofilmējies arī ReTV raidījumā Ar kājām pa mājāmkopā ar savu fāterīti Artūru skriešu pa Skrīveriem. Rudenī mani varēs redzēt arī Andreja Ēķa seriālā Perfektās kāzas, kur iejūtos mācītāja lomā. Esmu redzams arī nupat iznākušajā komēdijā Saki jā!» palepojas Reiniks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē