• Latgalietis, kuru iekāro 700 sievietes

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    3. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes materiāli
    Šova Saimnieks meklē sievu jaunā sezona solās būt karsta. Viens no iekārojamākajiem līgavaiņiem ir atraktīvais vēžu audzētavas saimnieks, kurš sola rādīt īstas latgaļu kaislības.

    «Esmu no Balvu novada Bērzkalnes pagasta. Kā smejos – esmu Balvu čuiļa čangaļa krustojums, bet žīds ir gulējis zem gultas, jo man drusku līks deguns,» smej Gunārs – viens no pieciem šova Saimnieks meklē sievu brīvajiem kungiem. Lai gan Gunāram ir jau 58 gadi, viņš izrādījies viens no iekārojamākajiem līgavaiņiem. «Saņēmu nenormālāko štabeli! Man bija atsūtītas vairāk nekā 700 vēstules.

    Internetā rakstīja gan afrikānietes, gan amerikānietes, gan sievietes no Krievijas un visas plašās Sibīrijas. Varēja redzēt, ka tekstu rakstījušas ar Google Translate palīdzību,» stāsta uzņēmējs. «Kad atbrauca Baiba Sipeniece un atveda oficiālās šovam sūtītās vēstules, sāku šķirot, kura patīk, kura nepatīk. Vienā kaudzītē liku tās, kuras nepatīk nemaz, otrā – tās, kuras varētu būt, bet trešajā tās, kuras ir ņemamas. Grūti jau kaut ko pateikt pēc fotogrāfijas. Trakākais, ka dāmas bija sasūtījušas bildes, kurās viņas izskatās drusciņ jaunākas, nekā ir patiesībā. Atsūtīta jaunības bilde, bet uz tikšanos atbrauc mammīte,» smejas šova dalībnieks.

    «Esmu bijis precējies vienu reizi. Un tā bija mana mūža lielākā kļūda,» stāstot par savu pagātni, vaļsirdīgs ir Gunārs.

    «Vēl nonācis dzimtsarakstu nodaļā domāju – jā vai nē. Vajadzēja tomēr teikt nē, tad varbūt mana dzīve būtu iegrozījusies citādāk,» prāto viņš. Laulībā saimnieks nodzīvojis 18 gadus, tajā dzimuši arī bērni. «Diemžēl bērnus man atņēma, proti – atņēma tēva tiesības…» neslēpj Gunārs.

    Uz jautājumu, kā tas sanācis, Gunārs atbild: «Nezinu… Laikam jau tā ir skaudība, kuras dēļ sievietes uz briesmīgām lietām spējīgas. Kaimiņiene caur bāriņtiesu to izdarīja elementāri, un mans dēls deva liecību, ka esmu viņu novedis līdz pašnāvībai. Ar to arī pietika.» Viņam jau ir mazbērni, kurus Gunārs nekad nav redzējis. «Nezinu pat, cik viņi ir veci..  Kaut kā jūtu, ka, noskatījušies raidījumu, kurā piedalos, viņi kājām atnāks pie krutā vectēva. Kāpēc gan ne?» spriež uzņēmējs.

    Vairāk par viņu lasiet žurnālā Privātā Dzīve!

    • Baltijas ceļa jubilejas laikā nosvilina interfrontes līdera Anatolija Aleksejeva auto
    • Kāzu bums: Ansis Pūpols grezni nosvin muižā, Dueta Sandra līderis Andris Brīnums vairs nav atraitnis, Augstskolas īpašnieks Aigars Rostovskis dodas svinēt uz Indiju.
    • Atklāts politiķa Roberta Putņa pikantais noslēpums
    • Saimniekšova sensācija – dullu latgalieti iekāro 700 sievietes!
    • Šlāgermūzikas zvaigznes Arta Šimpermaņa neparastais dzīvesstāsts
    Privātā Dzīve nr36

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē