• Laipni lūgti slavenību guļamistabās — populāras dāmas izslāpušas pēc uzmanības

    Slavenības
    Gita Vīksne
    8. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Modes nedēļa, izstāžu un vasaras terašu atklāšanas, koncerti un filmu pirmizrādes šajā pavasarī gājušas secen. Ja nav iespēju mirdzēt fotogrāfu zibšņos, populāras dāmas cīnās par uzmanību mājās.

    Lepojas ar savu pēcpusi

    Skandalozajai Latvijas Instagram zvaigznei JANAI BRUKAI nav nekādu tabu. Viņa vēsā mierā var vizināties sabiedriskajā transportā Rīgā vien apakšbiksēs, un pērn Jana iekaroja Krievijas publiku ar savu provokatīvo parādīšanos Krievijas šovā Precamies!.

    Arī pandēmijas laikā tapušas vairākas pikantas bildes viņas guļamistabā. «Man bieži pārmet, ka es izrādot tikai savu dibenu. Bet ko lai iesāk, ja tas ir tik skaists? Ir jāizrāda sava labākā ķermeņa daļa,» PDz nesen atzinās viņa.

    Demonstrē grezno naktsveļu

    Jutekliskus foto šajā pavasarī regulāri publisko pasaulslavenā operas dīva KRISTĪNE OPOLAIS, kas pandēmijas laiku pavada dzimtenē.

    Kādu rītu viņas guļamistabā tapa arī viegli erotisks video, kurā skaistule parādīja savu grezno naktsveļu. Iespējams, šie vēstījumi ir domāti viņas mīļotajam vīrietim – Čīlē dzimušajam operdziedātājam Džonatanam Tetelmenam, jo pandēmijas dēļ mīlniekus jau labu laiku šķir attālums.

    Rīta sajūta

    «Mana rīta sajūta,» ar koķetu guļamistabā tapušu foto nesen dalījusies horeogrāfe un TV šova Caur ērkšķiem uz… vadītāja LIENE STEPENA.

    Gultas prieki katru dienu

    Reportāžas no stilistes ŽANNAS DUBSKAS guļamistabas jau kļuvušas par ikdienu. «Man patīk vāļāties gultiņā. Tur es pavadu piecas līdz septiņas stundas dienā. Bet gadās, ka pat 15!  Gultā man patīk gūt baudu, just pieskārienus. Tāpēc šīs stundas pavadu taustei patīkamos materiālos – linā vai zīdā. Zīda gultasveļa man bija iepriekšējos apartamentos. (..) Tagad es maigojos linā.

    Patīkami pieskārieni ādai sievietēm ir īpaši svarīgi. Tie nepieciešami, lai justu dzīves kvalitāti, radītu prieku, palīdzētu organismam izvēlēties vajadzīgo, bet smadzenēm – ģenerēt labas domas,» uzskata Žanna.

    Nesen viņa pārsteidza savus Instagram sekotājus ar paziņojumu: «Uzmanību, esmu kaila!» Viņa bija nolēmusi piedalīties vienā no sociālo tīklu populārajiem izaicinājumiem – atdarināt savu foto, kas tapis zīdaiņa vecumā.

    «Ieraudzīju tajā apaļas kājiņas, mazas krociņas aizmugurē un sapratu, ka daudz neesmu mainījusies,» gozējoties plika gultā, secināja Žanna. «Tās pašas krociņas un mušiņas. Pieaugušām meitenēm gan to ierasts saukt par celulītu, tauku nogulsnēm un ādas drapējumu,» ironizēja stiliste.

    Skaistules parāda krūtis

    «Pamosties un mīlēties,» tā savu foto, kurā redzama ar atkailinātām krūtīm, komentē modes blogere AGNIJA GRIGULE.

    Ar intīmu mirkli nesen dalījusies viena no Latvijas populārākajām modelēm pasaulē KARLĪNA CAUNE, kura no kailuma nekad nav kautrējusies.

    «Tā tiešām esmu es?» koķetē deju skolotāja Valda Škutāna sieva ALISE KOLOSOVA, apskatot savās otrajās mājās – Bali – tapušu foto. Ārkārtējās situācijas laikā viņa atgriezās dzimtenē, un tagad Alisei ir gana daudz laika, lai kavētos skaistās atmiņās par Bali pavadītajiem mēnešiem.

    Kāpēc viņas to dara? Skaidro Artūrs Vāvere, seksologs:

    «Populāri cilvēki, kas līdz šim pievērsa sev uzmanību, katru otro vakaru ballējoties, nonākot pašizolācijā, izjūt diskomfortu. Šobrīd viņi piedzīvo hronisku uzmanības trūkumu un, lai mēģinātu to atgūt, ir gatavi izmantot arī galējus risinājumus – publiskā telpā dalīties ar pikantām fotogrāfijām.

    Publiskojot vienkāršas bildes no ikdienas, ne vienmēr ir iespējams tikt pie tik lielas uzmanības, kā parādot savus plikumus.

    Daloties ar intīmiem mirkļiem no guļamistabas, uzmanības centrā var nokļūt arī laikā, kad nenotiek publiskie pasākumi, kur viņi par sevi regulāri varēja atgādināt. Internets ir vieta, kur likt par sevi runāt ir ļoti viegli. Atliek tikai parādīt mazliet vairāk, nekā to atļaujas citi. Turklāt virtuālā vide ļauj sevi demonstrēt daudz plašākam cilvēku lokam.

    Turklāt sociālo tīklu platformas ļauj arī novērtēt to, cik daudz cilvēku uz tevi paskatās. Tos, kas izslāpuši pēc uzmanības, liels skatījumu skaits ļoti priecē. Aiz vēlmes pēc uzmanības bieži vien slēpjas mazvērtības kompleksi un alkas pēc novērtējuma un atzinības.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē