• Kur pazudusi populārā dziedātāja Krievkalna?

    Slavenības
    Gita Vīksne
    1. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ginta Krievkalna.
    Foto: F64
    Ginta Krievkalna.
    Pirms divarpus gadiem izskanēja ziņa, ka izjukusi dziedātājas Gintas Krievkalnas un komponista Kristapa Krievkalna 10 gadus ilgusī laulība un drīz pēc tam Krievkalna pazuda no skatuves, uz kuras gadiem ilgi bija mirdzējusi. Tagad viņa, kā izrādās, atgriezusies savā dzimtajā Valkā.

    «Jo neredzamāk dzīvoju, jo labāk jūtos,» žurnālam «Privātā Dzīve» tagad atzīstas dziedātāja. «Dziedāšana vairs nav mans naudas pelnīšanas veids. Es sevi par publisku personu vairs neuzskatu, tāpēc izbaudu dzīvi mierā un klusumā.

    Dzīvoju kā visi – bez komentāriem no malas par to, ko daru pareizi un ko ne,» teic Ginta.

    Kā vēsta sociālajā tīklā «LinkedIn» pieejamā informācija, Ginta darbojas Šveices personāla atlases uzņēmumā, ir personāla atlases pakalpojumu vadītāja.

    Ginta piketā, atbalstot Ventu Armandu Kraukli.
    Ginta piketā, atbalstot Ventu Armandu Kraukli.

    Nesen Gintas fotogrāfijas parādījās laikrakstā «Ziemeļlatvija», un arī tad stāsts vairs nebija par viņas dziedātājas karjeru. 18. maijā, kad ilggadējais Valkas mērs Vents Armands Krauklis zaudēja savu amatu, Ginta skaļi iestājās par viņu. Piketēja pretī domei, lai aicinātu viņu šajā amatā atjaunot. «Es atbalstu Ventu, jo uzskatu – viņš ir īsts Valkas patriots, kas atdevis daudz laika un spēka, lai šī pilsēta taptu tāda, kāda tā ir tagad. Es nebūtu atgriezusies Valkā, ja tā nebūtu tā attīstījusies, jo labi atceros, kā te bija agrāk. Man ir bēdīgi par to, kas te notiek. Uzskatu, ka tā vienkārši ir mazpilsētiska skaudība,» spriež Ginta.

    Viņu ar Kraukli saista īpašas attiecības. Kad Gintai bija tikai 17 gadi, Krauklis, pats būdams mūziķis, par meiteni aizlika labu vārdu Maestro Raimondam Paulam un Valkas vidusskolas 10. klases skolniece saņēma telefonzvanu no Maestro, kurš viņu uzaicināja uz Rīgu. Tas pavēra Gintai ceļu uz lielo skatuvi. Pēc gada Vents Gintai piedāvāja dziedāt ar viņu duetā TV šovā «Zvaigžņu lietus».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē