• Kristīne Garklāva aizrāvusies ar supošanu: Man šķiet, tas ir kas tāds, ko vērts piedzīvot ikvienam

    Slavenības
    Gita Vīksne
    22. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: IZDEVNIECĪBAS ŽURNĀLS SANTA ARHĪVA, INSTAGRAM
    «Nevajag baidīties no rudens vēsuma – uz SUP dēļa sagaidīts saullēkts ir brīnišķīgs veids, kā sākt dienu,» PDz lasītājiem iesaka LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva.

    «Man šķiet, tas ir kas tāds, ko vērts piedzīvot ikvienam,» PDz saka kaislīga supotāja, LNT raidījuma 900 sekundes vadītāja Kristīne Garklāva. «Nekad ne no viena cilvēka pēc izbrauciena ar SUP dēli neesmu dzirdējusi, ka tas nebūtu paticis,» atzīst Kristīne un aicina supošanu izbaudīt tieši agrās rīta stundās. «Rudens agrie rīti ir īpaši skaisti, jo daba mostas ar vēsu gaisu un drusku siltāku ūdeni. Ja sagaidi saullēktu uz SUP dēļa kādā no Latvijas purviem, visapkārt paceļas bieza migla, radot pasakainu ainavu,» aizgrābti stāsta viņa.

    «Nevajag baidīties no rudens vēsuma. Uz SUP dēļa var kāpt, līdzko nokūst ledus, un darīt to līdz brīdim, kad ūdenstilpes atkal aizsalst. Es pati vēlos rudens un agros pavasara mēnešos supoju hidrotērpā. Uzvelku vilnas zeķes un virs tām vēl īpašus hidrozābciņus.»

    «Esmu supojusi gan Cenu tīreļa un Lielā Ķemeru tīreļa purvā, gan Amatā un Gaujā, gan jūrā un Rīgas kanālā. Vienīgais brīdis, kas man ir radījis diskomfortu, bija Rīgas kanālā, kad Centrāltirgus rajonā garām pabrauca kuģītis un pamatīgi mani iešūpoja,» atceras Kristīne.

    Lai izbaudītu supošanu, arī tajos rītos, kad Garklāvai nav jāvada LNT raidījums 900 sekundes, viņa labprāt ceļas krietni pirms saullēkta. «Mani motivē apziņa, ka iegūšu daudz pozitīvas enerģijas. Grūtumu, ko daudziem sagādā agrā celšanās, pilnībā kompensē bezgala skaistie mirkļi dabā,» atzīst Kristīne. Tieši tad tapušas skaistākās viņas šīs vasaras fotogrāfijas. «Visskaistākās bildes netop, kad ir spoža saule un skaidras debesis.

    «Brīnišķīgākos mirkļus izdodas noķert agros rītos vai vēlos vakaros Latvijas purvos,»

    viņa atzīst. Lai gan Kristīne pati uz SUP dēļa kāpj ar profesionālu fotokameru rokās, vēl nepieredzējušiem supotājiem viņa iesaka būt piesardzīgiem. «Manas bildes top, gan uzliekot kameru uz taimera, gan palīgā aicinot draudzenes. Kāpjot uz dēļa ar fotokameru, vienmēr noskaņoju sevi, ka neiekritīšu ūdenī, un ne reizi tas arī nav noticis. Citiem gan neiesaku tā riskēt. Arī tiem, kas ņem līdzi telefonu, iesaku to likt ūdens izturīgajā maciņā,» tā Kristīne.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē