• Kristīne Belicka tiek pie kaķu tetovējumiem

    Slavenības
    Gita Vīksne
    14. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: FOTO NO PRIVĀTĀ ARHĪVA, FACEBOOK
    «Tie ir mani kaķi – Suri un Persiks,» par jaunajiem tetovējumiem, kas nupat tapuši uz viņas kājām, PDz saka aktrise.

    «Runā, ka esot vai nu suņu, vai kaķu cilvēki. Taču man tā nav – es mīlu visus savus zvērus,» sarunā ar PDz saka aktrise, tetovēšanai veltītā YouTube šova Tintee vadītāja Kristīne Belicka. Divu mīluļu portretus viņa nupat uztetovējusi uz savām kājām.

    «Mani jaunie tetovējumi ar kaķiem Suri un Persiku tapa trijos piegājienos, līdz izdevās panākt ideālo rezultātu,» saka Kristīne. Kopā ar abiem pūkaiņiem aktrises mājās mitinās arī pitbulterjera šķirnes meitene Tigī.

    Vaicāta, vai arī suņu dāmai veltīts kāds tetovējums, Kristīne teic: «Tigi ir vecākā no visiem maniem zvēriem, bet šajā ziņā viņas tetovējuma man nav. Taču tas ir pagaidām, jo viņa noteikti ir pelnījusi kaut ko īpašu.»

    Visi trīs mājdzīvnieki sadzīvojot lieliski. Baltais Persiks esot mierīga rakstura, bet strīpainajā Suri pukst īsta detektīva sirds – viņam mājās jāzina viss! Suri asistē Kristīnei ik uz soļa un savas dedzīgās zinātkāres dēļ ir pamanījies gan iekrist vannā, gan gandrīz tikt izmazgāts veļas mašīnā.

    «Tetovējumu autors ir jauns un talantīgs puisis Arnis Kaķis. Viņš abu kaķu tetovējumus ir arī uzzīmējis. Gandrīz visi mani tetovējumi ir meistaru mākslas darbi. Es tikai aptuveni izstāstu ideju, ko vēlos,» atklāj Kristīne.

    Uz jautājumu, kāpēc kaķu tetovējumiem izvēlējusies tieši kājas, aktrise smejot atbild: «Jo citur vairs nebija vietas. Daudz jau vairs nav palicis, tāpēc plānoju vēl tikai divus zīmējumus, tad tetovēšanos beigšu.» Kristīne atzīst – neesot gatava tetovējumus veidot uz sejas un kakla, tādēļ prieks, kas rodas, tiekot pie jauna zīmējuma, drīz sev būs jāliedz.

    «Man vēl ir jāspēlē kā aktrisei, tādēļ nevaru notetovēt kaklu un seju. Man ir konkrēta vīzija, kuru gribu realizēt, un nav tā, ka nevaru apstāties. Kad būšu sasniegusi pilnību, likšu punktu,» apņēmusies

    Kristīne.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē