• Ko vēlēšanu naktī aiz saulesbrillēm slēpa juriste Ieva Brante?

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    11. oktobris, 2020
    2 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64 un no privātā arhīva
    Noslēpumainākā Rīgas domes deputātes krēsla tīkotāja vēlēšanu naktī bija juriste un fitnesa entuziaste, kura pat nakts melnumā nešķīrās no prāvām saulesbrillēm. Nu viņa atklāj, kas aiz tām īstenībā bija paslēpts!

    Sastapta Rīgas domes ārkārtas vēlēšanu naktī ar milzīgām saulesbrillēm uz deguna, juriste Ieva Brante, kura startēja vēlēšanās Nacionālās apvienības un Latvijas Reģionu apvienības sarakstā, PDz pauda, ka piedzīvojusi redzes korekciju un tagad saudzē acis. Jau drīzumā tiks apstiprināts viņas deputātes mandāts, un Ieva apgūst Rātsnamā mācības par domnieku pienākumiem.

    Saulesbrilles viņa vairs nenēsā, un nu ir pamanāms, kas tā bijusi par redzes korekciju.

    «Jā, man veica blefaroplastiku – plakstiņu operāciju. Sapratu, ka pienācis laiks,» PDz atzina Ieva.

    Šāda veida operācijas laikā likvidē ādas kroku uz augšējā plakstiņa un samazina maisiņus zem acīm. Griezuma līniju nomaskē augšējā plakstiņa krokā, zilumi pāriet 10 dienu laikā.

    Ieva pauda, ka jau pirms kāda laika ievērojusi šo defektu. «Tas bija mans lēmums, apkārtējie neatļāvās man dot mājienus par to,» atzina topošā deputāte. Operāciju Brante veikusi Jūrmalas slimnīcā. «Tur ir labs personāls un profesionāls ārsts, par kuru nebija sliktu atsauksmju. Izvēlējos dakteri Kārli Vērdiņu. Man ļoti gribējās, lai pret mani izturas kā pret cilvēku, ne topošo Rīgas domes deputāti,» teic viņa. 

    Brante neslēpj, ka par operāciju un uzturēšanos dienas stacionārā samaksājusi 700 eiro. «Papildu pašpārliecību tas nedeva, bet smaidu es vairāk, jo vienkārši jūtos labi. Man patīk rezultāts, esmu apmierināta. Atlabšanas process ritēja labi – biju paklausīga paciente,» smaida viņa.

     

    2 komentāri

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē