• Kivičs tagad būšot masieris! Atklāj, kāpēc atgriezies no Norvēģijas

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    3. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Andris un Liene Kiviči gatavi pārsteigt atkal!
    Foto: No privātā arhīva
    Andris un Liene Kiviči gatavi pārsteigt atkal!
    Beidzot kļuvis zināms, ko Norvēģijā patiesībā darīja mūziķis Andris Kivičs, un kāpēc atgriezies dzimtenē, lai kopā ar sievu Lieni atkal demonstrētu savu dzīvi šovā Slavenības bez filtra.

    «Pagājušajā pavasarī man zvanīja džeks no Norvēģijas, apjautājās, kā iet. Godīgi atzinu, ka gribu braukt prom. Viņš man piedāvāja pārbaudīt sevi Norvēģijas skarbajos mežos. Likās forša ideja – krasi manīt dzīvi, nolikt giču stūrī un iemočīt mežā. Jo Norvēģijā tas reāli ir hardcore darbs – viss notiek pret kalnu, jo tur vienkārši tāds reljefs. Tāda fiziskā slodze man nekad mūžā nav bijusi. Smags treniņš sešas stundas dienā,» par to, ko astoņus mēnešus darījis Norvēģijā, stāsta Andris Kivičs.

    «Bija jāgāž lielāki un mazāki koki. Jāatbrīvo no tiem elektrolīnijas. Tagad jau, protams, esmu apguvis šo profesiju, bet sākumā nerubīju neko. Pirmajā dienā man Žora – čalis, kas tur strādāja, – īsi apstāstīja, kas un kā. Teica: «Galvenais, Andri, cieni zāģi, turi stingri rokās un nebaidies dot ručkā.» Tie bija trīs galvenie padomi.

    Es pat nesapratu, kur zāģī liet eļļu, kur benzīnu, kā mainīt ķēdi. Palēnām visu iemācījos. Man iedeva spectērpu spilgti oranžā krāsā, ķiveri ar sietu priekšā un cimdus. Tas tērps maksā kādus 1500 eiro. Nebija viegli. Taču domāju, kamēr mans fiziskais stāvoklis to ļauj, jāstrādā. Īpaši, ja par to labi maksā,» atzīst viņš.

    Kivičs neslēpj – izturējis, jo zinājis, ka tas ir tikai uz laiku. Tiklīdz sākuši nākt piedāvājumi koncertēt Latvijā un filmēties šovā, Andris posies atpakaļ uz mājām.

    «Parēķinājām – ja ar koncertiem un šovu varam nopelnīt divreiz vairāk nekā smagā darbā Norvēģijas mežos, būtu muļķīgi atteikties,» atklāts ir viņš.

    Izradās, mūziķis sācis apgūt arī jaunu profesiju – iet uz masieru kursiem. «Gribējās kaut ko jaunu, nu apgūstu spa labsajūtas masāžu. Gribēju kaut ko iemācīties, to varu darīt jebkurā pasaules malā. Masierim vajadzīga tikai kušetīte, eļļas, dvieļi un palagi. Un relaksējoša masāža patīk pilnīgi visiem, tā vienmēr būs aktuāla.

    Esmu savu mammu diezgan daudz masējis, un viņa atzina, ka man ir ļoti labas rokas.

    To, ka man ir dotības, atzina arī skolotāja pirmajā stundā,» teic viņš un piebilst – gribētāji masēties pie Kiviča jau varot stāties rindā.

     

    Vairāk Par Kiviča veiksmēm un neveiksmēm astoņos prombūtnes mēnešos lasiet ekskluzīvā intervijā žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Maiju Lūsēnu izliek no mājas. Tiesu izpildītāju dēļ viņa raudāja trīs naktis
    • Andris Kivičs atklāj, ko patiesībā darījis Norvēģijā
    • Aktrises Marijas Bērziņas mamma Lenvija Sīle par mazdēlu, šķiršanos un jauno dzīvi
    • Krāniņi un vagīnas par 250 000 eiro – Latvija ar vērienu startē Venēcijas biennālē
    • Zoodārzu pamet gan Ingmārs Līdaka, gan viņa sieva. Kāpēc?
    • Kaut kāds ārprāts! Lauku sētas zvaigzne Šveices klīnikā pāršķeļ mēli
    • Leiškalni kūrortā piedzīvo zemestrīci
    Privātā Dzīve nr18

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē