• Ķestera atgriešanās! Joprojām dauzonīgs un sieviešu mīlēts

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    27. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ģirts Ķesteris.
    Foto: F64
    Ģirts Ķesteris.
    TV ekrānos oktobrī atgriezies skatītāju iemīļotais pašmāju seriāls «UgunsGrēks» un, protams, arī tā zvaigzne aktieris Ģirts Ķesteris – vēl aizvien tikpat šarmants un sieviešu uzmanības lutināts.

    Dailes teātra aktieris Ģirts Ķesteris atkal žilbina seriālā «UgunsGrēks. Atgriešanās.» Iznesīgais Leons nav zaudējis ne kripatiņu savas pievilcības un šarma un, ierodoties uz seriāla turpinājuma prezentāciju Bīriņu pilī, uzreiz nonāca sieviešu apskāvienos – gan aktrises, gan aizkadra darbinieces tūdaļ atplauka smaidā.

    Vaicāts, vai aktierim šobrīd ir nopietnas attiecības, viņš, noslēpumaini smaidot, atbildēja: «Ķesteris ir ļoti pieklājīgā vecumā, briedumā un joprojām dauzonīgs. Domāju, tas arī ir pats galvenais.»

    Pirms vairākiem gadiem viņu saistīja attiecības ar nu jau bijušo kolēģi Aiju Dzērvi, kura viņam dāvājusi burvīgu meitu. Pēc tam viņš bija kopā ar aktrisi Kristīni Nevarausku, kura ir apprecējusies ar lietuviešu režisoru Rolandu Atkočūnu un audzina dēlu.

    Ģirts pa šo laiku kļuvis par vectētiņu. Viņa un bijušās sievas producentes Leonardas Ķesteres dēla Paula ģimenē aug meitiņa.

    Pirms dažiem gadiem Ģirts atklāti stāstīja par to, ka pieņēmies svarā un gatavs cīnīties ar liekajiem kilogramiem. Viņam patiesi izdevies atgūt labu fizisko formu. «Mēs spējam mainīties un augt līdzi situācijai,» pārliecināts ir viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē