• Kāzas nosvinēt sanāca tikai ar trešo mēģinājumu – Tā precējās pianists Vendiņš

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    11. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Romāns un Dace Vendiņi.
    Foto: no privātā arhiva
    Romāns un Dace Vendiņi.
    Varenas kāzas nosvinējis pianists Romāns Vendiņš un viņa mīļotā sieviete Dace Pakārkle. Šogad viņi arī kļuva par vecākiem dēlam Regnāram.

    «Iepriekš mēģinājām salaulāties divas reizes. Pirmoreiz neizdevās, jo pieteicās bērniņš, tāpēc toreiz kāzas atlikām. Otrreiz nesanāca, jo mana mīļotā saslima ar kovidu divas dienas pirms kāzām. Esam laimīgi par to, ka 3. augustā viss izdevās godam,» tagad žurnālam «Privātā Dzīve» saka jaunais vīrs pianists Romāns Vendiņš.

    Laulību ceremonija notika viesnīcas «Villa Santa» Tilta mājā.

    «Mēs tikām salaulāti brīnišķīgā vietā. Viss notika ļoti skaisti. Tilta māja ir piemērota ne tikai laulību ceremonijām, bet arī kāzu svinībām,» saka Romāns Vendiņš.

    Kāzu turpinājums notika viesu mājā Kocēnu novadā Valmieras rajonā, kur viesu nams bija gana plašs, lai izguldītu visus 100 kāzu viesus.

    «Kāzas bija satriecošas! Mums bija brīnišķīgi viesi. No sirds lielu paldies sakām mūsu draugiem un vedējiem – Ievai un Raitim Aukšmukstiem. Viņiem nebeigsim vien pateikties līdz mūža galam. Trūkst vārdu, lai aprakstītu šo dienu, jo viss izdevās brīnišķīgi,» ar lielās dienas emocijām dalās Vendiņš.

    Viesu vidū bija daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis – dziedātājas Linda Leen un Aija Vītoliņa, aktrise Dita Lūriņa-Egliena ar vīru aktieri Mārtiņu Eglienu, mūziķis Daumants Kalniņš, aktieri Ainārs Ančevskis un Andris Keišs.

    Pozitīvu gaisotni kāzās radīja un uzturēja vakara vadītājs – slavenais humorists Valters Krauze, bet par skaļu un jautru ballīti svinībās parūpējās grupa «Latvian Blues Band».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē