• Kamerūnietis Nsame Levis iekaros Dailes teātra skatuvi

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    2. aprīlis, 2020
    3 komentāri

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    Viņš studē Rīgā otro gadu un jau paguvis nofilmēties latviešu kino. Tagad Nsame Levis gatavojas pārsteigt teātra mīļus.

    Dailes teātrī 27.martā bija paredzēta Maksa Friša romantiskās drāmas Santakrusa pirmizrāde, kas nu atlikta uz vēlāku laiku. Izrādes programmiņā blakus populāru aktieru vārdiem atrodams arī kāds neparasts un agrāk nedzirdēts – Nsame Levis. Tas ir puisis ar mūsu platuma grādiem eksotisku ārieni. Sarunā ar PDz Nsame atklāj, ka Dailes teātrī nonācis, pateicoties kastinga aģentūrai. «Biju pārsteigts, ka mani saveda ar teātra izrādes režisoru, jo līdz šim esmu tikai filmējies kino projektos. Es nolēmu riskēt un paskatīties, cik piemērots izrādīšos teātrim. Režisoram Janam Villemam van den Bosam uzreiz iepatikos!» priecājas kamerūnietis. 

    «Latvijā esmu filmējies divās filmās Gads pirms kara un Survive, kur filmējos kopā ar Troņu spēļu aktieriem,» palepojas Nsame. Viņš kino lauciņā neesot nekāds iesācējs, jo arī savā dzimtenē Kamerūnā piedalījies vairākās filmās.

    Taujāts, kā viņam veicas ar latviešu valodas apgūšanu, Nsame teic – viņš saprot latviski un mazliet arī runā. «Labā ziņa ir tāda, ka izrādē man jārunā manā dzimtajā franču valodā. Mans tēls lugā ir Melnais, kurš pārdod austeres pirātiem,» atklāj aktieris. Viņš stāsta, ka Rīgā jūtas lieliski un ne reizi šeit neesot piedzīvojis, ka tiktu diskriminēts savas ādas krāsas dēļ. «Dažreiz uz ielām gan pamanu kādu ļaunu skatienu, bet varbūt šie cilvēki vienkārši ir pārsteigti, redzot tumšādainu puisi pilsētas ielās,» pieļauj students.

    Uz Latviju jaunais vīrietis devās, lai studētu. Šeit viņš izglītojas Biznesa vadības koledžā. Šo valsti viņam ieteica draugi no Francijas, kas šeit mācījušies ERASMUS apmaiņas programmas laikā. Visi kā viens slavējuši Latviju, sakot – tā ir skaista valsts un pret iebraucējiem izturas ar cieņu. Stāstījuši arī to, ka vasarā šeit notiek lieliski mūzikas festivāli, tas kamerūnietim šķita pievilcīgi. 

    Dailes teātrī viņš ātri vien kļuvis par savējo. «Man izveidojās labs kontakts ar aktieriem Dārtu Daneviču un Kasparu Zāli, jo ar viņiem varu brīvi runāt angliski. Viņi dod padomus, kā man labāk nospēlēt manu varoni,» atklāj Nsame.

    3 komentāri

    A AA
    Pagājušā gada augustā Levis @ princelevisn mani apreibināja ar narkotikām un seksuālu uzbrukumu, kamēr Evita @ bukharde sēdēja un skatījās. Viņa šķita satraukta, taču dienas beigās viņa meloja policijai. Tas viss sākās, kad es satiku gan Evitu, gan Levisu kādā klubā. Kopš nesen pārcēlos uz Hjūstonu, es centos iegūt jaunas sievietes, ar kurām doties izklaidēties. Mēs ar Evitu uzsitām un apmainījāmies ar numuriem. Leviss vairākkārt mēģināja pievērst manu uzmanību un pat teica, ka mēs visi dosimies paēst kā grupa. Man nebija nekādu problēmu ar šo. Kādu nakti es nolēmu iziet viens pats. Pēc ēšanas pie bāra augšā River Oaks, nolēmu parakstīt Evitai, vai viņa nevēlas iziet. Viņa teica jā, bet viņa paliek Levis vietā. Es teicu: "Tas ir labi, es vienkārši nākšu un paņemšu tevi." Tātad, es braucu tur.
    A AA
    Levis ieradās, lai atvērtu vārtus savā dzīvoklī Sabo Village Apartments Hjūstonā, Teksasā. Palūdzu lai Evita iznāk ārā. Viņš man teica "viņa nav gatava" un ka es varu nākt iekšā. Es ienācu iekšā un viņi abi uzvedās dīvaini. Levijs man teica, lai eju uz guļamistabu Evita palika, jo otrā istabā kāds guļ. Mēs ar Evitu aizgājām uz otru istabu un Levijs atgriezās ar diviem dzērieniem, kurus neviens no mums neprasīja. Apelsīnu sula un degvīns. Es par to daudz nedomāju, jo mums ar Evitu bija paredzēts iziet. Vairākas reizes mēģināju aizbraukt, bet Levijs teica, ka brauks mums apkārt, tāpēc bijām “drošībā” un varu ietaupīt uz ūberiem. Un mēs varam doties prom, tiklīdz es pabeigšu dzert. Viņš man teica, lai es pabeidzu savu dzērienu vismaz trīs reizes. Mēs iekāpām viņa mašīnā un devāmies kaut kur netālu. Nākamais, ko atceros, es pamostos Evitas guļamistabā ar nolaistām biksēm uz grīdas blakus skapim. Es redzēju Levi privāto daļu ar prezervatīvu. Es pamodos, jo Evita runāja/raudāja. Viņš k
    A AA
    Es pamodos blakus ugunsdzēsības hidrantam, ar izvilktu buferi. Medmāsa dauzījās pa mašīnas logu. Tā kā viņš dzīvoja blakus skolai, viņš cerēja, ka policija mani atradīs. Bet tā vietā skolas autobuss no rīta mani atrada. Viņi izsauca ātro palīdzību. Vieta, kur es pamodos, bija 3 minūšu gājiena attālumā no viņa vietas. Es nepamodos, kamēr ieradās ātrā palīdzība. Grūti noticēt, ka, lai gan es nevarēju novietot automašīnu paralēli (viņš novietoja manu automašīnu man), es varēju atrast savu automašīnu, iekāpt, izkāpt no stāvvietas, atrast vārtus, izlaist TIKAI, lai novietotu nepareizi. blakus ugunsdzēsējam 0,02 jūdžu attālumā no viņa ēkas. Tā vietā, lai vienkārši paliktu tur, ja pēkšņi aptumšos no viena papildu dzēriena. Viss mans grims bija pazudis, mani mati bija matēti, un es nezināju savu vārdu un stāvokli, kurā es dzīvoju. Manā makā trūka 300 USD. Un man bija liels matu kamols no drēbēm, kad es tās novilku. Es ne tikai pašlaik atturējos, man ir arī alerģija pret lateksu. Tāpēc

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē