• Kā dzīvo miljonāra Ernesta Berņa meita?

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    6. marts, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Šonedēļ 26. dzimšanas dienu svin miljonāra Ernesta Berņa meita Asja Berne, kas kļuvusi par dzīvesstila blogeri un nevairās runāt arī par jūtīgām tēmām.

    Kas viņa ir?

    «Iepirkumu menedžere dizaina uzņēmumā, bijusī stiliste, mākslas mīļotāja, psihs Ūdensvīrs, no mājām strādājoša vīnzine un bīstamā mājsaimniece,» tā sevi interneta vidē raksturo kādreizējā ABLV Bank līdzīpašnieka un valdes priekšsēdētāja Ernesta Berņa meita Asja. Berņa vārds ir Latvijas miljonāru saraksta pirmajā trijniekā. Viņa meita, kurai šonedēļ paliek 26 gadi, par savu dzīvi savai pagaidām vēl 3000 lielajai auditorijai stāsta Instagram. Viņa dalās pārdomās par dažādām tēmām – dizainu, ēdienu, skaistumkopšanu un ceļojumiem – un ik pa laikam pārsteidz ar savu atklātību.

    «Man ļoti patīk rakstīt un dalīties ar saviem sekotājiem par tēmām, kas interesē mani pašu. Man patīk, ka varu būt atklāta,» par savām aktivitātēm PDz teic blogere Asja. Plašākai intervijai viņa pagaidām neesot gatava, taču gana daudz par sevi jau atklājusi saviem sekotājiem.

    Veikusi krūšu samazināšanas operāciju

    Asjai virtuālajās sarunās nav tabu tēmu. Berne, piemēram, nekautrējas atzīt, ka pirms diviem gadiem veikusi mamoplastiku – samazinājusi krūšu izmēru. «Ar gadiem sāku vieglāk uztvert savu ķermeni. Tikai viena lieta manā ķermenī man neļāva mierīgi dzīvot – briesmīgas formas, milzīga izmēra krūtis,» atzīstas Asja.

    Šī problēma esot sākusies pusaudžu gados. «Man bija grūti atrast atbilstošu apakšveļu un peldkostīmu. Par laimi, neviens man uz to nenorādīja. Valkāju apģērbu, kas nepiesaistīja uzmanību, un izvairījos no pirtīm un baseiniem.

    Tomēr sestā izmēra krūtis pat zem vairākiem apģērba slāņiem piesaistīja skatienus.

    Mani tiešām tracināja tas, ka cilvēki man neskatās acīs,» atceras viņa.

    «Par plastisko operāciju aizdomājos 18 gadu vecumā un konsultējos pie plastikas ķirurga. Tomēr ar šo lēmumu vilcinājos, baidījos, atliku ceļojumu dēļ,» stāsta Asja. Taču, kad sastapusi īsto speciālistu, kuram pilnībā uzticējās, jaunā sieviete bija gatava pārmaiņām.

    «Krūšu samazināšanas un formas koriģēšanas operācija ilgst trīs stundas. To veic vispārējā narkozē. Operācija noritēja lieliski. Pēc tam divas nedēļas mājās pavadīju, knapi kustoties, bet trešajā jau atsāku strādāt. Pēc mēneša visas sāpes beidzās. Nožēloju, ka neveicu šo operāciju agrāk. Tādēļ, ja ir vēlme un iespēja – noteikti to dariet, negaidiet brīnumu,» jaunas sievietes, kurām ir līdzīga problēma, iedvesmo Asja.

    Pārvarējusi iepirkšanās kāri

    Blogere atzīst, ka pandēmijas iespaidā viņas senais ieradums apmeklēt veikalus ar mērķi un bez tā ir zudis. Tagad Asja rūpīgi izvērtē vajadzību doties iepirkties, un parasti to viņas vietā dara draugs.

    «Jau sen visus pirkumus veic Boriss, un jāsaka – veiksmīgi ar to tiek galā. Agrāk viņš zvanīja un sūtīja foto no veikala, vaicājot, ar kādu etiķeti pirkt avokado, taču tagad viņam jau ir melnā josta iepirkumu veikšanā. Jau labu laiku neiepērkos arī internetā, jo piegāde riebīgi kavējas. Vienīgais, ko man ir neērti pievienot Borisa iepirkumu sarakstam, ir tamponi,» atklāta ir viņa, reklamējot lietotni, kur var pasūtīt nepieciešamās higiēnas preces.  

    Asja sākusi ievērot arī mērenību kosmētikas iegādē. Galvenais princips – izlietot jau iesākto kosmētikas līdzekli, neļaujoties jauna iegādei.

    «Šis elementārais princips, kuru daudzi izmanto gadiem, man bija īsts atklājums, un pēcāk tika ieviests ne tikai vannasistabā. Sākumā es badojos mēnesi. Tas beidzās ar to, ka izpirku pusi veikala.

    Taču pēc tam turpināju badošanos divus mēnešus. Pauzēs gan bija dažādi pirkumi. Pēc pēdējās badošanās triju mēnešu garumā pieķēru sevi pie domas – es tiešām nopirku tikai nepieciešamo. Bija vajadzīgs gads, lai es tiktu vaļā no bagātās meitenītes ieraduma grābt visu pēc kārtas. Tagad tādu sīkumu kā dušas želejas vai lūpukrāsas iegādi plānoju, ieplānoju tam budžetu,» lepojas viņa. Asjas iemīļotā dušas želeja maksā 37 eiro.

    Mācās dzīvot taupīgāk

    «Ilgi cīnījos ar to, ka pirkām pārāk daudz pārtikas produktu. Metot ārā jogurtu vai pienu, kuram bija beidzies derīguma termiņš, prātoju – daudzi pasaulē cieš badu, un daudzi ļoti nopūlas, lai kādu produktu saražotu…

    Tagad es pērku pienu, kas nesarūgt mēnesi, un mana sirdsapziņa ir tīra.

    Jogurtu – tikai vienu vai divus iepakojumus. Ja kaut ko gatavoju mājās, mēs vairākas dienas to ņemam līdzi pusdienām darbā. Augļus, kurus nepagūstam apēst, sasaldēju – būs labs pamats smūtijam,» padomos ekonomiskākai un zaļākai dzīvei dalās Asja.  «Ar šo gan nevēlos teikt, ka esmu ļoti pareiza un glābju planētu. Es pat atkritumus nešķiroju. Pagaidām,» piebilst viņa.

    Sievišķīga vājība – somiņas

    Slavenu zīmolu somiņas ir viņas vājība. «Daudzas zīmolu somiņas savā kolekcijā esmu iegādājusies pati,» PDz atklāj Berne. Iedvesmojoties no populārajiem video Kas ir tavā somiņā?, arī viņa sociālajos tīklos atklājusi, ko glabā dāvanā no sava mīļotā vīrieša saņemtajā Prada somā. «Viss banāli un praktiski,» saka Asja, izrādot tās saturu – maks, telefons, atslēgu un karšu maciņi, ķemmes, brilles, mašīnas atslēgas, kosmētikas maciņš, austiņas, lādētājs, piezīmju blociņš un marķieris.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē