• Jenny May otrā mazuļa gaidībās

    Slavenības
    Gita Vīksne
    24. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No žurnāla Privātā Dzīve arhīva
    «Pamazām atceļu koncertus, jo kļūst fiziski grūti kāpt uz skatuves,» PDz atklāj dziedātāja, kas šoruden laidīs pasaulē otro bērniņu.

    «Nu jau tas vairs nav noslēpums,» par savu grūtniecību smejoties pavēsta dziedātāja Jenny May jeb vārdā Maija Stuģe. Jau pavisam drīz Maijas un viņas vīra uzņēmēja Gata Babra astoņus gadus vecajai meitai Sārai pievienosies māsiņa vai brālītis.

    «Laiks skrien vēja spārniem – bērniņš gaidāms jau ap rudeni,» atklāj dziedātāja.

    Viņa neslēpj, ka līdz šim ar priecīgo faktu sociālajos tīklos neesot dalījusies apzināti. «Bērniņa pieteikšanās tomēr ir ļoti sensitīva. Uzskatu, ka ar tik nopietnām lietām nevajag lielīties. Līdz šim man arī nebija īpašas vēlēšanās to darīt. Tagad, kad tas ir redzams arī vizuāli, šo faktu, protams, vairs neslēpju un nekā speciāli nemaskējos,» stāsta Maija.

    Taujāta, vai abi ar vīru jau ir noskaidrojuši gaidāmā mazuļa dzimumu, dziedātāja neslēpj: «Jā, esam, bet publiski to pagaidām neatklāšu. Man liekas, ja tagad pateiktu, ko gaidu, būtu muļķīgi, ja pēc tam piedzimtu kaut kas cits. Tieši šādi ir gadījies vairākām manām paziņām. Tādēļ es labāk palieku pie varianta – kas piedzims, tas arī būs.»

    Maija neslēpj, ka par gaidāmo mazuli priecājas arī viņas meita Sāra. «Meita ļoti gaida. Viņai ar mazuli būs 8,5 gadu liela vecuma starpība, tas ir pietiekami ilgs laiks, lai mamma varētu restartēties. Ja otrais bērniņš nāktu pasaulē uzreiz pēc pirmā, būtu daudz grūtāk. Man ikdienā ļoti patīk klusums, savukārt divi mazuļi ir skaļāki nekā viens. Turklāt Sāra tagad varēs būt man lieliska palīdze, auklējot jaunāko atvasi,» spriež Maija.

    Dziedātāja neslēpj, ka grūtniecības pēdējos mēnešus pavada aktīvi darbojoties. Būdama gaidībās, Maija nesen nofilmējusies sava singla Estrella videoklipā un šobrīd strādā pie vēl vienas dziesmas videostāsta. «Ir rūpīgi jāpiedomā, no kura rakursa mani labāk filmēt, jo dziesma nav par bērnu radīšanu. Tas mazliet sarežģī filmēšanu,» smejoties saka Maija.

    «Daudzi aicina uzstāties koncertos, kas beidzas vēlā naktī – tādiem tagad saku nē,» neslēpj Maija, kas pēc mazuļa piedzimšanas iecerējusi strauji atgriezties atpakaļ uz skatuves.

    «Šobrīd domāju, ka koncertēt atsākšu ļoti ātri. Jau šajā rudenī esmu ieplānojusi doties mazā koncertturnejā, savukārt gada beigās sniegšu īpaši skaistu Ziemassvētku koncertu. Protams, skatīšos pēc savām izjūtām. Atminos, ka pēc pirmā bērniņa piedzimšanas atgriezos uz skatuves ļoti ātri, un ar tagadējo prātu domāju, ka tā tomēr bija kļūda. Jo tolaik man bija fiziski grūti dziedāt. Šā iemesla dēļ tagad rūpīgi sekošu līdzi tam, kā jutīšos pēc bērniņa piedzimšanas. Ja labi, ieplānotos koncertus sev neliegšu,» tā Maija.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē