• Jenny May ideālā formā jau dažus mēnešus pēc dzemdībām

    Slavenības
    Gita Vīksne
    6. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: VLADISLAVS PROŠKINS (F64)
    Lai arī dziedātājas otrajā atvase ir vien dažus mēnešus veca, Jenny May jau paguvusi atgūt perfektu augumu. Viņa gan atzīst – tas prasījis daudz pūļu.

    Kopš jaunākās atvases piedzimšanas pagājuši vien četri mēneši, taču Maija jau var lepoties ar perfektām ķermeņa formām. «Tas ir milzīgi liela darba rezultāts. Kad meitiņa bija mēnesi veca, sāku apmeklēt sporta klubu. Svars samazinājās tik lēnu, ka šķita – tas vairs nekad nemainīsies. Daži kilogrami bija nākuši klāt, un man vairs nepatika tas, ko redzu spogulī. Kad piedzima pirmā meita Sāra, es jau pēc mēneša biju atguvusi iepriekšējās ķermeņa formas. Šoreiz tas vairs nenotika tik ātri. Otra meitiņa piedzima mazliet lielāka, un arī mans grūtniecības laika svars bija lielāks,» stāsta viņa.

    «Neteikšu, ka šobrīd esmu atguvusi tādu ķermeni, kāds man bija pirms grūtniecības, taču esmu ļoti tuvu tam,» priecājas Jenny May.

    Tikpat aktīvi kā sportošanai laimīgā māmiņa pievērsusies arī dziedāšanai. «Pusotru mēnesi pēc Stellas piedzimšanas skrēju pie vokālās pedagoģes, lai atgūtu balsi. Tas nebija viegli, jo ķermenis pēc bērniņa nākšanas pasaulē atslābst. Taču pa šo laiku jau esmu paspējusi ierakstīt dziesmu. Ar to gribēju startēt Supernovā, taču neizdevās. Nebēdājos, jo šī dziesma jau ir pamanīta ārzemēs,» paziņo dziedātāja.

    Viņa atsākusi arī uzstāties. «Šobrīd braucu tur, kur mani aicina. Vienu no pirmajiem koncertiem sniedzu jaunajā gadā, kad Stella bija tikai trīs mēnešus veca. Meitiņai nācās doties man līdzi. Kamēr biju uz skatuves, Stella kopā ar tēti gulēja mašīnā, bet es ik pa laikam atnācu, lai mazulīti pabarotu. Tas izvērtās par ekstrēmāko jauno gadu, kāds man jebkad ir bijis,» atceras Jenny May.

    «Visu var paspēt, ja grib un ir kāds, kas palīdz. Man ir palaimējies ar vīru, kuram droši varu uzticēt mazuli. Arī šovakar Stellu auklē viņš,» saka dziedātāja.

    Taujāta, vai bija noilgojusies pēc naksnīgām izklaidēm draudzeņu kompānijā, Jenny May saka: «Tagad 24 stundas diennaktī esmu mamma. Lai gan jaunākā meitiņa ir diezgan mierīga, vēl joprojām ir naktis, kad guļu tikai vienu stundu. Laiks, kad atpūtos naktsklubos, jau sen ir garām. Šoreiz atnācu, jo mani uzaicināja draugi. Citādi es jau vairākus gadus esmu kārtīgs mājas cilvēks. Klubi un kafejnīcas tagad man vairāk saistās ar darbu – kāpšanu uz skatuves.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē