• Jarāns reģistrējies TikTok: Citiem vajadzīgi gadi, lai savāktu tik lielu auditoriju

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    27. februāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Jau septembrī ar segvārdu Influrēcējs vietnē TikTok sevi pieteica populārais aktieris un joku plēsējs. Viņa dullībām seko vairāki tūkstoši ļaužu.

    Jarāns nepiedalās dažādos izaicinājumos un neatdarina citu asprātības. Viņš pats ir savu joku autors. Viņa profilā darbojas četri dažādi Jarāna izdomāti tēli – deputāts Miervaldis, mākslas kritiķis Žaks, padomdevējs Žoriks un Jarāna visu laiku slavenākā varone – Mildiņa.

    Uz jautājumu, kā viņam ienākusi prātā doma reģistrēties jauniešu iemīļotajā lietotnē, Jarāns PDz atbildēja: «Mūsdienās visi lien sociālajos tīklos, arī pensionāri jūk prātā. Godīgi sakot, pats tur nereģistrējos. Tas sanāca netīšām. Kādu vakaru nelielā kompānijā sēdējām, un draugi teica: «Tu sen neesi bijis uz žurnāla vāka. Atgriezīsim tevi apritē. Tiktokā esi reģistrējies?» Nezināju, kas tas tāds ir. Viņi ierosināja uztaisīt pāris klipiņu, lai paskatītos, kā aizies. Tā arī tur nokļuvu, bet ne es tur māku ieiet, ne kaut ko ielikt…» Jarāns atzīstas – nekad nebija domājis, ka viņam sekos tik daudz cilvēku.

    «Citiem vajadzīgi gadi, lai savāktu tik lielu auditoriju. Bet man tas izdevās trīs nedēļās,» priecājas viņš.

    Klipiņus viņš filmē pats. «Galu galā 40 gadus strādāju televīzijā. Pats taisu raidījumus, pats montēju. Bet te visi pēkšņi brīnās – kur es tik talantīgs!? Ar to taču teju visu mūžu esmu naudu pelnījis. Man Milda Nabiņa palīdzēja iekārtot māju, izglītot meitas un apceļot pasauli,» lepojas viņš. Jarāns publicē vidēji vienu klipu divās nedēļās. Tas tiekot darīts apzināti, lai cilvēkiem neapniktu.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē