• Dubults neplīst — Mairis Briedis vēlreiz bildina savu Jūliju

    Izklaide
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. jūnijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Boksa cienītāju ilgi gaidītā cīņa starp latviešu bokseri Mairi Briedi un poli Kšištofu Glovacki beidzās ne tikai ar divām čempionu jostām Briedim, bet arī ar aizkustinošu pārsteigumu viņa kundzei Jūlijai — pēc mača Briedis metās uz ceļa uz izteica viņai bildinājumu.

    Mairis un Jūlija ir oficiāli precējušies jau 10 gadus, taču tagad bokseris šīs attiecības vēlas nostiprināt arī Dieva priekšā un lūdzis sievas roku, lai vēlreiz salaulātos baznīcā.

    Kā zināms, aizvadītajā nedēļas nogalē Mairis Briedis Pasaules Boksa supersērijas (WBSS) pusfinālā pārliecinoši pārspēja poļu bokseri Kšištofu Glovacki un ieguva divas pasaules čempiona jostas pirmā smagā svara kategorijā — Pasaules Boksa organizācijas (WBO) un Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā. Pēdejā josta kļuva vakanta pēc iepriekšējā čempiona, ukraiņa Oleksandra Usika pārejas uz citu svara kategoriju. Arī WBO čempiona josta piederēja Usikam, taču to pēc tam izcīnīja Glovackis.

    Uzvarot Glovacki, Briedis iekļuva arī WBSS finālā. Pērn Latvijas bokseris apstājās pusfinālā, zaudējot nākamajam čempionam un Muhameda Ali balvas pirmajam ieguvējam Usikam.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē