• Ivars Kalniņš: Sēžu pie izslēgta televizora, lai nebojātu savu gaumi

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    12. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ivars Kalniņš
    Foto: F64
    Ivars Kalniņš
    Februārī TV ekrānos atkal parādījies daudzu dāmu mīlulis aktieris Ivars Kalniņš. Jaunajā seriālā «Rīgas vārti» viņš spēlē mafijas pārstāvi.

    To, ka rāda seriālu ar viņa piedalīšanos, Ivars Kalniņš pats gan sakās piemirsis. «Pateikšu bērniem, lai paskatās. Tas ir viens feins seriāls. Mans varonis ir teiksmains tēls, kas ar iekāri skatās uz jauno aktrisi Leldi Dreimani,» koķeti teic Kalniņš. un tūdaļ piebilst: «Skaļi jau to nevar teikt, jo viņai ir simpātisks draugs. Man prieks, ka viņa spēlē Dailes teātrī un ir atzinīgi novērtēta.»

     Ivars atzīst – ik pa laikam noskatās kādu izrādi. «Reizēm jau aizeju uz teātri, kad mani turp kāds aizved.

    Visi mani elki gan ir miruši,

    un tagad mēdzu sēdēt tumšā pagrabā pie izslēgta televizora, lai nebojātu savu gaumi,» ironiski nosmej Kalniņš, kurš pats Dailes teātrī savulaik spēlēja gandrīz 30 gadus. Nu jau 23 gadus viņš tur ir viesis.

    Šajā vasarā Ivaram apritēs 75 gadi, taču viņš apgalvo – nekādu grandiozu plānu saistībā ar pusapaļo jubileju viņam neesot. «Tagad es sēžu Gaujmalā un makšķerēju, tā es vadu šīs skumjās dienas, kad neredz sauli un viss ir pelēks. Latvijā ir tik maz saulaino dienu! Biju nolēmis uzlikt mājai saules baterijas, bet tas iznāk vēl dārgāk, nekā jau šobrīd maksāju par elektrību. Sāku pamazām domāt par mazdārziņa uzrakšanu, kur jau atkal stādīšu kartupeļus, sīpolus, redīsus,» savu rāmo ikdienu atklāj viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē