• Gluzunovs izstāsta šķiršanās skandāla aizkulises: «Mani padarīja par apsmieklu!»

    Slavenības
    Lauma Lapsa
    6. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Artjoms un Elīna Gluzunovi - šķiras vai tomēr atkal kopā?
    Foto: No privātā arhīva
    Artjoms un Elīna Gluzunovi - šķiras vai tomēr atkal kopā?
    Ar skandālu šovu «Ģimene burkā» pametusi dziedātāja Elīna Gluzunova un viņas dzīvesbiedrs Artjoms. Medijos izskanējusi ziņa, ka abi atkal esot izšķīrušies. Artjoms beidzot izstāsta patiesību.

    «Šķiršanās ir pilnīgākās muļķības. Mēs ar Elīnu dzīvojam kopā. Taču tajā kantorī «Ģimene burkā» vairs neatgriezīsimies,» žurnālam «Privātā Dzīve» saka Artjoms Gluzunovs. Viņš gan neslēpj – februāra sākumā viņi ar Elīnu patiešām kādu laiku padzīvojuši atsevišķi. «Es uz dažām dienām biju apmeties viesnīcā, kas ir pretī mūsu mājām. Tur dzīvoju arī pērn, kad mēs ar Elīnu arī bijām pašķīrušies,» skaidro viņš.  

    Artjoms uzskata – dzīve kameru priekšā krietni pabojājusi pāra attiecības. Pēdējais piliens bijusi epizode, kurā, kā apgalvo Gluzunovs, kāds no šova veidotājiem esot apzināti izraisījis ģimenes konfliktu. «Mūs sakūdīja. Elīnai tika pateikts, ka es viņu bildināšu. Tikmēr man neviens neteica, ka scenārijā rakstīts, ka ieplānota saderināšanās,» apgalvo Artjoms.  

    Elīna jau sen sapņo par saderināšanās gredzenu un skaistām kāzām, tāpēc spēlēšanās ar šo tēmu bijusi kā sāls uz rētām. «Es zinu, ka Elīnai bildinājums ir ļoti svarīgs, un gribu viņai gredzenu pasniegt īstajā mirklī. Savas patiesās jūtas negribu atklāt šovā. Man nekas nav jāpierāda citiem cilvēkiem,» uzsver Gluzunovs.

    Vairāk par Gluzunovu kāzu plāniem un īsto dzīvi bez kamerām uzzināsiet žurnāla «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē