• FOTO: Traģisko avāriju izraisījušais krievu aktieris Jefremovs pārdos māju Jūrmalā?

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    23. jūlijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64), INSTAGRAM
    Kamēr krievu aktieris, kurš dzērumā izraisīja traģisku avāriju, ir mājas arestā Maskavā, viņa īpašumu Latvijā pieskata paziņas. Runā, ka Jefremovs plāno pārdot savu māju Jūrmalā. Ja viņam būs jāsēž cietumā, ģimene nepaliks bez naudas.

    Šobrīd Mihails Jefremovs gaida tiesu. Pirms mēneša Maskavā viņš dzērumā izraisīja ceļu satiksmes negadījumu, kurā dzīvību zaudēja kāds viņa vienaudzis.

    Aktiera kolēģi tagad atzīst – Jefremovs dzēris un skandalējis gadiem ilgi, tomēr īsus pārtraukumus dzeršanas maratonā esot ieturējis, un tas noticis Latvijā. Aktieris sirgst ar astmu, un allaž uzskatījis, ka Baltijas jūras tuvums veselībai ir ļoti labs. Tādēļ ar savu piekto sievu Sofiju Kruglikovu un abu bērniem Jefremovs bieži braucis uz Jūrmalu. Sākumā viņš īrēja mājiņu blakus drauga īpašumam, bet ar laiku sakrāja naudu, lai iegādātos savu māju pie jūras.

    Nekustamo īpašumu aktieris izraudzījās Mellužos, kur uz paliela zemes gabala uzbūvētas divas mājas. Netālu privātmāju iegādājies arī pazīstamais humorists Sergejs Svetlakovs.

    «Mēs dzīvojam desmit minūšu attālumā no centra – te ir īsta Rīgas, nevis rubļovkas Jūrmala. Mūsu kaimiņi ir vienkārši vietējie iedzīvotāji. Pie mums vienmēr ir mierīgi, klusi,» kādā intervijā stāstīja Mihails. Tagad aktiera kaimiņi Mellužos ir pārsteigti par ziņām no Maskavas. Šeit Jefremovs neesot dzēris, parasti uzvedies klusu.

    Jefremova mājas patlaban pieskata tās bijušie saimnieki. Viņi pārdevuši aktierim īpašumu un piekrita par nelielu atlīdzību to uzraudzīt. Jefremova kaimiņi norāda – sākumā aktieris gribējis iegādāties mazu un lētu māju, taču draugi ieteica pirkt dārgāku īpašumu, lai saņemtu uzturēšanās atļauju. Skatuves mākslinieks tā arī izdarīja.

    Pirms liktenīgā negadījuma aktiera sieva Sofija katru vasaru ar bērniem pavadīja Jūrmalā, bet Jefremovs uz Mellužiem brauca vismaz sešas reizes gadā – uz nedēļu vai divām. Aktieris stāstīja, ka Jūrmalā viņš nekad nedzer. Viņa mērķis esot uzlabot veselību, ballīšu viņam pietiekot Maskavā.

    Interesanti, ka Mihails parasti dzīvoja vienā, bet Sofija ar bērniem – otrā mājā. Saimniecībā un dārzā viņš neko darīt neprotot, tas bijis uz Sofijas pleciem, kā arī algojuši palīgus.

    Tiklīdz būs iespēja, Sofija ar bērniem plāno doties uz Latviju, lai atgūtos no pārdzīvojumiem, ko sagādājis viņas laulātais draugs. Pats Jefremovs, visticamāk, vēl ilgi nevarēs elpot Baltijas jūras gaisu. Viņam par traģiskās avārijas izraisīšanu draud vairāki gadi aiz restēm.

    Nesen uzvirmoja runas, ka Jefremovs grasās pārdot vienu no savām mājām Jūrmalā – gribot par to ap 600 000 eiro. Šī nauda viņam vajadzības gadījumā ļautu samaksāt kompensāciju cietušā tuviniekiem, kā arī nodrošinātu iztikas līdzekļus paša ģimenei, ja Jefremovs nonāks cietumā.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē