• FOTO: Stiliste Indra Salceviča piešķir jaunu elpu virtuvei, iztērējot tikai 49 eiro

    Slavenības
    Gita Vīksne
    11. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Indra Salceviča
    Foto: Instagram
    Indra Salceviča
    «Jo ilgāk sēdi mājās, jo vairāk pamani lietas, kuras vajag uzlabot,» atzīst stiliste, kas kopā ar vīru izremontējusi savu virtuvi.

    «Pirms valstī sākās ārkārtas situācija, bijām plānojuši tikt pie jaunas virtuves iekārtas,» PDz stāsta stiliste Indra Salceviča. Taču, pateicoties vīra Kaspara Bērziņa prasmīgajam rokām, pārvērtības virtuvē izdevās realizēt arī bez vērienīgiem pirkumiem.

    «Sākoties krīzei, mūsu ienākumi pēkšņi apstājās un nācās atzīt – virtuvi, par kādu sapņojam un pat bijām sākuši krāt naudu, šobrīd nevaram atļauties. Nauda tagad nepieciešama elementārai dzīvošanai,» stāsta Indra.

    «Kādu dienu sēdējām un domājām – varbūt varam izdarīt ko tādu, kas virtuvi vizuāli atsvaidzinātu? Skatījāmies uz kādus 20 gadus veco virtuves iekārtu, kas savu laiku jau sen nokalpojusi un izlēmām – mēs varam to pārkrāsot,» atceras stiliste.

    Tā laulātie atjaunoja virtuves interjeru, iztērējot nieka 49 eiro!

    «Brūnos skapīšus nokrāsojām tumši zilus. Šķīrāmies arī no garās bāra letes, kura lieki aizņēma vietu. Kaspars to vienkārši nozāģēja,» stāsta Indra. «Paveicās, ka Kasparam bija visi vajadzīgie instrumenti. Ja mājās nebūtu ne āmura, ne naglu, ne zāģa, tad izdarīt visu būtu daudz grūtāk,» atzīst stiliste.

    Indra mēbeles līdz šim nekad nebija krāsojusi, un atzīst – tas esot patiešām vienkārši. «Atliek tikai doties uz būvniecības veikalu un teikt – man vajag krāsu mēbelēm. Viņi palīdz visu atrast, visu paskaidro. Tā mēs noskrūvējām skapīšus, attaukojām virsmas, un jau pēc 20 minūtēm tie bija ieguvuši jaunu izskatu,» priecājas stiliste.

    «Protams, tas ir pagaidu risinājums, bet virtuvei ir piešķirts patīkams svaigums un bez garās bāra letes tā kļuvusi krietni plašāka,» atzīst Indra.

    «Pannas, katlus un citus traukus līdz šim turējām plauktā zem letes, kur tiem īsti nepietika vietas. Tagad esam iegādājušies jaunu virtuves skapi ar stikla durvīm, kur vietas pietiek visam,» stāsta stiliste un piebilst – labprāt veiktu vēl kādus uzlabojumus. «Tās briesmīgās flīzes un ne īpaši praktiskā virtuve jau bija, kad te ievācos. Reiz man būs sapņu virtuve, bet pagaidām – uzfrišinājām vecenīti!» smej viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē