• FOTO: Romāns Vainšteins apņem 18 gadu jaunāku sievu

    Slavenības
    Gita Vīksne
    20. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    «Audzinu dēlu un jūtos lieliski,» atklāj riteņbraucējs un Kuldīgas kafejnīcas Pīlādzītis saimnieks Romāns Vainšteins.

    Kļuvis par tēvu piektajai atvasei

    Jaundzimušajam ir trīs pusmāsas un pusbrālis no Romāna iepriekšējām attiecībām. Puika piedzimis Kuldīgas slimnīcā. «Mūsu lepnums!» par jaundzimušo gada sākumā izteicās Vainšteini.

    Sportists, kurš iepriekš labprāt dalījās ar savas privātās dzīves notikumiem, nu no sabiedrības uzmanības cenšas izvairīties. Taujāts, vai ir trešo reizi apprecējies un jaunākā dēla māte Madara Vainšteina ir viņa sieva, Romāns atbild izvairīgi un nosmej: «Es neko nezinu. Tās visas ir baumas. Bet viņa ir mana radiniece.»

    Viņš uzsver, ka vairs neesot aktuāls cilvēks. «Tagad ir citas slavenības,» saka bijušais riteņbraucējs un piebilst, ka joprojām darbojas Kuldīgas kafejnīcā Pīlādzītis, kurā šobrīd notiek atjaunošanas remontdarbi. «Jau tūlīt tas vērs durvis apmeklētajiem,» norāda kafejnīcas saimnieks.

    Kopā jau pusotru gadu

    Romāns un Madara Vainšteini par savu attiecību oficiālo sākumu sociālajos tīklos norādījuši 2018. gada 28. augustu. Madara ir 18 gadu jaunāka par 47 gadus sasniegušo Romānu. Viņa dzimusi Ventspilī, iepriekš strādājusi Kuldīgas kafejnīcā Krikumiņš, bet nu jau vairāk nekā gadu aktīvi palīdz Romānam Pīlādzītī. Gan Romāns, gan Madara attiecības virtuālajā pasaulē neslēpj – abi regulāri dalās ar mīlestības pilnām fotogrāfijām, kurās te slīgst viens otra apskāvienos, te ļaujas kaislīgiem skūpstiem.

    Pirms mazliet vairāk nekā diviem gadiem bijušais riteņbraucējs PDz atzinās – esot iemīlējies. «Varētu teikt, ka sirdī esmu aizņemts vīrietis. Esam kopā jau kopš augusta. Attiecības jau veidojas tikai laika gaitā. Arī mīlestība atnāk pamazām, tas nenotiek vienā dienā. Tas viss rodas, tiekoties un iepazīstot vienam otru tuvāk.»

    Sociālajos tīklos viņš tolaik mīļotajai sievietei, kuras vārdu tobrīd vēl slēpa, veltīja romantisku ierakstu. «Šo dziesmu veltu cilvēkam, kas man pēc 44 gadiem atvēra acis un parādīja, kas ir īsta mīlestība, ko nozīmē mīlēt no dvēseles dziļumiem un pa īstam, ka dzīvē nav nekādu šķēršļu!» rakstīja Romāns, kas pievienoja ierakstam Krievijas mākslinieka Grigorija Ļepsa dziesmu Viņa.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē