• FOTO: Putņa laulātais sagādā pārsteigumu — dodas pie neglīto tetovējumu meistara

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    20. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: INSTAGRAM
    Nesen PDz politiķis Roberts Putnis atzinās – četrdesmitgadnieku krīzi varētu sagaidīt ar kādu ekstrēmu padarīšanu, piemēram, tetovējumu. Tomēr dzīvesbiedrs viņu ir apsteidzis.

    «Krīzes Dimam nav – vienkārši beidzot uztaisīja sen kāroto tetovējumu,» smaidot atzīst Roberts Putnis, kurš šā gada sākumā Vācijā mija gredzenus ar savu dzīves draugu grafisko dizaineri Dmitriju Markovu. Nesen Berlīnē politiķa mīļotais vīrietis ticis arī pie sen kārota ķermeņa zīmējuma.

    Viņš devies pie tetovētāja, kas izceļas ar īpaši izkoptu, savdabīgu rokrakstu un avus darbus dēvē par neglītajiem tetovējumiem.

    Dmitrijam ir tuva šī mākslinieka filozofija, tāpēc izrotāt savu augšdelmu uzticēja tieši viņam. Tetovējuma ideja un dizains – vārds pārsteigums angļu valodā – gan ir paša Dmitrija radīts. 

    Politiķis Putnis atzīst – viņam gan tas nekāds pārsteigums nebija, jo iepriekš Dmitrija ideju abi bija pārrunājuši. «Tā bija viņa izvēle. Man tetovējuma dizains šķiet ļoti neordinārs un māksliniecisks. Īpaša filozofiska pamatojuma tetovējumam nav. Izvēloties vārdu Surprise, Dima, visticamāk, domāja par sevi. Rezultāts, manuprāt, izdevās atbilstošs viņa raksturam un radošajai personībai. Viņš vienmēr ir gatavs pārsteigumiem, un tas, visticamāk, arī ir viens no iemesliem, kāpēc tik ilgi esam kopā. Tas ļoti izdaiļo attiecības,» neslēpj Putnis, kas kopdzīvē ar Dmitriju pavadījis jau 13 gadu.

    Par to, ka arī pats tiks pie kāda ķermeņa zīmējuma, Putnis vairs nav tik drošs. «Redzot ik dienu sava mīļotā cilvēka tetovējumu, es saprotu, ka tas ir nozīmīgs solis. Domāju, pāris gadu vēl šo ideju atlikšu. Tas tomēr ir ilgam laikam, bet, ja tetovējums apnīk, ir sarežģīti un sāpīgi to dabūt nost. Tādēļ vajag nevis septiņreiz, bet septiņdesmit reižu nomērīt! Es neesmu radošas profesijas pārstāvis, lai man kas tāds ļoti būtu vajadzīgs. Vizuālie simboli man nav tik svarīgi,» spriež politiķis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē