• FOTO: Pašmāju slavenību bērni iziet uz mēles

    Slavenības
    Gita Vīksne
    6. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    Sabiedrībā zināmu ļaužu atvases mērķtiecīgi bruģē ceļu uz modes industrijas virsotnēm. PDz lūkoja, kā viņas Rīgas modes nedēļā defilēja pa mēli.

    Modes skatē jau otro gadu

    Tirdziņa Andele Mandele radītājas abas meitas zīmola Aristocrat Kids mode skatē piedalījās jau otro gadu.

    «Vecākā meita Frančeska ir mazliet kautrīgāka par jaunāko Aleksandru, taču izteica vēlmi, ka šajā modes skatē tomēr vēlas piedalīties,» PDz atklāja uzņēmēja Līva Jaunozola. «Jaunākā meita ir piedalījusies arī šī Latvijā radītā modes zīmola kataloga fotografēšanā,» palepojās Līva. Viņa ar dzīvesbiedru Artūru Švedu meitu defilēšanā jau otro gadu noraudzījās, sejas aizklājuši ar maskām.

    «Man ir sajūta, ka tad, kad ir maska, es daudz sliktāk gan redzu, gan dzirdu. Šā iemesla dēļ izmantoju iespēju skates laikā ik pa brīdim iemalkot katram skatītājam nolikto minerālūdeni, jo tad var uz brīdi masku noņemt,» atzinās Līva, kura meitu iznācienus steidza iemūžināt ar telefona kameru.

    Modele ar piecu gadu stāžu

    Latvijas Juristu biedrības prezidenta Aivara Borovkova mazmeita ir modele jau ar piecu gadu pieredzi. Šajā reizē viņu atbalstīja vecāki.

    «Meita ir piedalījusies vairāk nekā desmit Rīgas Modes nedēļas skatēs,» pastāstīja astoņus gadus vecās Sofijas mamma Alise Borovkova. Viņa meitu atbalstīja kopā ar vīru Latvijas Juristu biedrības prezidenta Aivara Borovkova dēlu biznesa brokeri Andri Borovkovu.

    «Šis ir jau otrais gads, kad skatītājiem modes skates jāvēro ar sejas maskām. Ir tāda viegla geto sajūta,» atzina Alise.

    Pirmā kopējā modes skate

    «Mana un meitas pirmā kopējā modes skate,» no skatītāju rindām noraugoties modes zīmola Aristocrat Kids skatē, atklāja šovmeņa Renāra Zeltiņa sieva Ieva Koha-Zeltiņa, kas modi baudīja kopā ar meitu Emmu.

    Uz mēles mācītāja mazmeita

    Mācītāja Ainara Baštika meitas Margrietas Lasmanes un modeļa Mika Lasmaņa vecākā atvase Jasmīna izvēlējusies iet vecāku pēdās, un spilgti uzmirdzēja latviešu bērnu apģērbu zīmola Tiny Bunny modes skatē.

    Defilē šovmenes meita

    Rīgas Modes nedēļā piedalījās arī sportista Kaspara Kambalas sievas šova Slavenības bez filtra dalībnieces Olgas vecākā meita Lukerija, kura defilēja zīmola Selina Keer modes skatē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē