• FOTO: Monako princeses meita izvēlas Latvijas apavus

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    24. jūlijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram / No žurnāla Privātā Dzīve materiāliem
    Latvijas apavu zīmols INCH2 ar izteiksmīgiem apaviem papildinājis Monako princeses Stefānijas meitas zīmola Alter Designs debijas modes šovu Parīzē.

    «Viņa ir brīnišķīgs cilvēks, ar kuru viegli kopā strādāt. Polīna pati mūs uzrunāja pavisam necilā e-pastā, sakot, ka jauna dizainere meklē sadarbības partnerus. Mūsu zīmols saņem daudz starptautisku piedāvājumu, bet ne visi mums ir interesanti, jo īpaši rūpīgi izvēlamies, ar ko kopā strādāt,» PDz atklāj INCH2 pārstāve Silva Dolmane. Viņa sākusi pētīt, kas tā par Alter Designs dizaineri, un atklājās, ka Polīna ir Stefānijas meita un pagājušā gadsimta 50. gadu modes ikonas Holivudas zvaigznes Greisas Kellijas mazmeita.

    «Viņa nepieteica sevi kā karaliskās ģimenes atvasi. Tieši pretēji – kā profesionāle likusi, lai par viņu runā darbi,» tā Silva.

    Kad noskaidrots, ka piedāvājumu tiešām izteikusi Polīna un te nav krāpniecības, ar roku darināto apavu zīmols ar prieku piekritis sadarboties. Vai apavi tikai iznomāti vai pirkti, Dolmane gan neatklāj.

    Polīnas Dikruē kolekcijā līdzās zīdam bija izmantots pārstrādāts džinsa audums robustiem apģērbiem, tādēļ Latvijas uzņēmuma dizainēto apavu vīrišķīgā harisma un sievišķīgā elegance labi papildinājusi viņas darinājumus. Sākusi darbu pie sava zīmola 2017. gadā, Polīna debijas kolekciju sauc par ērkšķainu ceļu, kurā bijis daudz šaubu, līdz viņa īstenoja savu sapni.

    «Allaž vēlējos radīt modi, un tagad jums būs iespēja ielūkoties, kas notiek manā prātā,» pirms debijas modes šova pavēstīja viņa.

    Intervijās Polīna sacījusi, ka viņas ģimene allaž atbalstījusi un ļāvusi izpausties atbilstoši viņas roķīgai dvēselei. Neņemot to vērā, 18 gadu vecumā viņa devās prom no mājām. «Es gribēju redzēt pasauli un cilvēkus. Es uzaugu, mīlestības ieskauta, tomēr jutos tādā kā burbulī. Ceļošana ļāva man saprast, ka Monako ir manas mājas, mana ligzdiņa, kurā atgriežos, lai uzlādētos,» intervijā žurnālam Vogue sacījusi Polīna Dikruē, kura par savu dzīvesvietu tagad izvēlējusies Ņujorku.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē