• FOTO: 2020. gada kāzu kleitu mode

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    8. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Mārcis Baltskars
    Pavasara sezonai tuvojoties, pašmāju kāzu modes zīmols Ingrida Bridal nācis klajā ar jauno 2020. gada kāzu kleitu kolekciju, kas radīta mūsdienīgas elegances cienītājām.

    Kolekcija darināta, apvienojot izmeklētus augstākās kvalitātes audumus ar unikāliem dizaina risinājumiem, un tā sastāv no 25 jutekliska valdzinājuma piesātinātiem kāzu tērpu modeļiem, kas pauž romantisku valdzinājumu un juteklisku sievišķību modernā izpildījumā.

    “Jauns gads un jauna dekāde nāk ar jaunām vēsmām arī kāzu modē, un topošās līgavas savai īpašajai dienai aizvien meklē ko unikālu un nebijušu, vienlaicīgi novērtējot arī klasisku eleganci un laika gaitā pārbaudītas vērtības. Tāpēc mūsu uzdevums ir ik sezonu pārsteigt ar efektīgiem dizaina risinājumiem, oriģinālām materiālu un toņu saspēlēm, kā arī augstākās kvalitātes izpildījumu. Arī šosezon papildus jau gatavajiem kolekcijas modeļiem mēs līgavām piedāvājam iespēju radīt savu unikālo kāzu kleitu, apvienojot tieši tās detaļu, audumu un toņu kombinācijas, kas ļaus piepildīt sapni par ideālo kāzu tērpu,” saka zīmola dizainere Ingrīda Vaivade.

    Šobrīd aktuālās kāzu modes tendences ir vijīgi, ar rokām darinātu mežģīņu izšuvumi, romantiskas 3D ziedu aplikācijas, koķeti volāni, jutekliski muguras izgriezumi, puscaurspīdīgi auduma elementi, padziļinātas V-veida dekoltē līnijas, garās piedurknes, efektīgas pagarinātās šlepes, dekoratīvi pērlīšu nošuvumi un greznas, kristāliem rotātas jostiņas.

    Savukārt krāsu gammā šosezon dominē sniegbalti un pūderkrāsas toņi. Krāšņo tērpu daudzveidību vēl vairāk akcentē graciozi balles silueti ar izteikti kuplu svārku daļu, kā arī A-stila piegriezumi, kas gaumīgi izceļ līgavas auguma aprises.

    Lai panāktu īpaši krāšņu un svinīgu efektu, kā galvenie materiāli jaunās kolekcijas kleitās tiek izmantoti augstvērtīgs tills, šifons, organza, satīns un zīds visdažādākajās to kombinācijās. Turklāt šīs sezonas jaunums ir arī kleitām pieskaņoti pagarinātā dizaina plīvuri sniegbaltos toņos, kas rotāti ar delikātām mežģīņu aplikācijām.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē