• Fomins apvainojies: «Ko tad es – vecs pensionārs – aizņemšu skatuvi?»

    Slavenības
    Gita Vīksne
    7. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ivo Fomins
    Foto: F64
    Ivo Fomins
    «Gadiem nevaru neko izdarīt, lai beidzot uzvarētu,» pēc balvu sadalīšanas Muzikālajā bakā Daugavpilī atzinās liepājnieks. Ivo Fomins palicis 4. vietā un uzskata – kārtējo reizi mūziķi esot gremdējusi žūrija.

    «Uz Muzikālo banku mēroju vistālāko ceļu. No Liepājas līdz Daugavpilij braucu sešas stundas pāri visai Latvijai! Pie stūres vienmēr sēžos pats, tādēļ tas ir diezgan nogurdinoši. Katru gadu mājup esmu devies uzreiz pēc koncerta tiešraides, un tas nozīmē ilgu braucienu naktī. Mājās esmu ap pieciem sešiem no rīta. Tomēr man labāk patīk gulēt savās mājās, kur ir man mīļa gultiņa, nevis palikt viesnīcā,» PDz atzinās mūziķis

    Latvijas Radio 2 rīkotās aptaujas Muzikālā banka 2022 finālšovā Ivo kāpa kopā ar jauno dziedātāju Tipu jeb Tabitu Balodi. Viņu izpildītā dziesma Ielai pāri žūrijas un tautas balsojumā ierindojās 4. vietā.

    «Vienmēr esmu bijis rokas stiepiena attālumā, lai paņemtu pirmo vietu.

    Skatītāju balsojumā gandrīz vienmēr esmu pirmais, diemžēl vēl ir arī ekspertu komisija, kas mani novērtē daudz zemāk vai nenovērtē vispār,» skumji nopūtās liepājnieks.

    Viņš uzsvēra – esot arī viens no vecākajiem mūziķiem, kas vērtīgāko dziesmu aptaujā piedalās regulāri. «Pateicoties tautas balsojumam, piedalos Muzikālajā bankā jau vairāk nekā 10 gadu. Nezinu, kādēļ tauta mani tā mīl. Varbūt tāpēc, ka esmu vienkāršs? Esmu daudz prātojis par to. Domāju, ka varbūt šis man ir pēdējais gads, kad piedalos.

    Iekšējā balss saka – pietiek! Jādod vieta jaunajiem.

    Ko tad es – vecs pensionārs – aizņemšu skatuvi? Īpaši, ja es jau 12 gadus nevaru izdarīt neko, lai beidzot uzvarētu. Raksti, cik vien labu dziesmu gribi, vienmēr būsi aiz pirmā trijnieka. Un tikai gudrās žūrijas dēļ. Nekad gan neesmu viņiem prasījis, kāpēc mani tā nemīl. Man jau liekas, ka tautai būtu jānosaka, kura tad ir vislabākā latviešu dziesma. Manuprāt, uzvarētājas ir visas 15 dziesmas, kas nonāk Muzikālajā bankā. Izdalīt, kura ir pati labākā, ir grūti, jo dziedam dažādos stilos. Diez vai ir pareizi visus vērtēt kopā,» sprieda Ivo.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē