• Evas Juhņēvičas meita Aleksandra atklāj modes skati: Manuprāt, kailums ir dabisks

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    20. novembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No publicitātes materiāliem un privātā arhīva
    Rīgas Modes nedēļas vintāžas apģērbu zīmola Volga skatē viena no spilgtākajām modelēm bija Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes locekles Evas Juhņēvičas meita.

    Vintāžas zīmola Volga dibinātājs Sergejs Hatanzeiskis Rīgas Modes nedēļā parādīja 21. gadsimta sākuma modes pērles un modeles to demonstrēšanai izvēlējās ļoti rūpīgi. Viņam nebija svarīgi, lai tās būtu profesionālas modeles, bet gan cilvēki, kas iekļaujas zīmola filozofijā. Skati atklāja Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes locekles Evas Juhņēvičas meita Aleksandra.

    «Sergejs atbalsta pārmaiņas modes pasaulē, aicinot piedalīties skatēs citāda skaistuma interesantus cilvēkus. Es iekļaujos šajā kategorijā. Patiesībā šajā skatē nonācu nejauši, jo viņam pietrūka vienas modeles,» PDz stāsta Aleksandra, kas patlaban studē fotomākslu.

    Viņa jau agrāk ir piedalījusies zīmola Volga fotosesijā un skatē, taču debiju Rīgas Modes nedēļā uzskata par savu līdz šim nopietnāko parādīšanos modes lauciņā. Jauniete atzīst – tas bija ļoti pacilājoši.

    «Atklāt skati, iet pirmajai un noteikt toni bija liels gods. Biju nobijusies, ka, defilējot augstpapēžu kurpēs, pakritīšu,» atzīstas viņa. Taču viss izdevies godam, jo Hatanzeiskis piekodinājis – viņai nav jāmēģina soļot modeļu ierastajā manierē.

    «Pavadošā mūzika bija diezgan agresīva, un skates pamatā bija ideja par dabisku skaistumu, tāpēc arī gaitai bija jābūt ar attieksmi – taisnu muguru un stampā grīdu,» atceras Aleksandra. Studente defilēja caurspīdīgā topā bez krūštura.

    «Domāju, tieši tāpēc Sergejs gribēja, lai skati atklāju es, jo man nav aizspriedumu pret kailumu.

    Manuprāt, kailums ir dabisks, tomēr parasti es ģērbjos pieklājīgi,» pasmaida Aleksandra. Arī ikdienā viņai patīk vintāžas mode, un meitene mēdz nomedīt īstas pērles otro roku veikaliņos. «Forši, ka vintāžas stila lietas var nēsāt vairākus gadu desmitus. Tā mūsdienās dara vairākums mana vecuma jauniešu,» pauž 24 gadus vecā studente.

    Aleksandras mamma Eva klātienē meitas debiju mode nedēļā neredzēja, bet pirms tās uzmundrināja Aleksandru, sakot: «Tu zini, ka tev tas piestāv, tāpēc nav, ko baidīties, vienkārši ej pa mēli!» Šī pieredze Juhņēvičas meitu iedvesmojusi, un, kaut arī Aleksandras augums neatbilst modeļu parametriem, viņa apsver iespēju pieteikties aģentūrā, kas meklē nestandarta modeles.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē