• Elīna Maligina klusi atzīmē dzimšanas dienu: Dzīvi var svinēt arī bez ballītēm

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    4. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No arhīva materiāliem
    Augusta beigās māksliniece, miljonāra Valērija Maligina atraitne svinēja savu 34. dzimšanas dienu. Svētku rītā viņa PDz atzinās – ballītes nebūs un šo dienu viņa pavadīs viena.

    «Pati labākā dāvana ir mana meita un viņas pārsteigumi manā dzimšanas dienā. Neatklāšu kādi, bet viņas idejas, kā jāapsveic mamma, varētu patentēt,» ar savu talantīgo atvasi Hannu lepojas Elīna.

    «Nekādu ballīti man šogad negribas, jo dzīvi var svinēt arī bez ballītēm. Visdrīzāk šī diena paies mierīgi, varbūt pat vienatnē, toties ar baudu,» jubilejas rītā PDz sacīja viņa.

    «Mans jaunais gads būs ar jaunām kvalitātēm un jauniem darbiem – daudzi ir pabeigšanas stadijā, gan šis tas vēl top. Daudz kas jau izdarīts gan kino, gan mākslas jomā, bet, kamēr vēl rokās nav cietais disks un ielūgumi uz kādu atklāšanu, par to vēl skaļi nestāstīšu. Tagad es strādāju, peldos un atpūšos,» stāsta Elīna Maligina.

    Pandēmijas dēļ ārzemju ceļojumus viņa neplāno, un šovasar kopā ar meitu atpūtusies tepat Latvijā pie jūras, apbraukājušas skaistas vietas dzimtenē un nedaudz arī kaimiņzemē Lietuvā.

    «Baudījām un novērtējam to, kas ir uz vietas, nevis ar tiecamies uz tālām zemēm,» saka Elīna. «Piemēram, Lietuvā, netālu no Latvijas robežas, mani īpaši pārsteidza Gacionys muiža Rokiškis rajonā, kur grāfs ar ciltsrakstiem septiņpadsmit paaudzēs Pjotrs Rozens šo seno koka celtni ir atjaunojis. Tā atrodas brīnišķīgā vietā, tās saimnieks pats gatavo, ved interesantā ekskursijā pa muižas parku un stāsta par tās vēsturi. Lieliska vieta atpūtai,» teic viņa.

    «Mani jaunie hobiji ir fotografēšana ar melnbalto filmiņu un makšķerēšana, lai gan zivis šovasar diez ko neķeras,» pasmaida Elīna. Viņa stāsta, ka Hanna ir liela peldētāja, un mēģina arī mammu ievilkt vēsajā ūdenī, sakot, ka tas esot karsts. Elīnai patīkot ļoti silts ūdens, taču viņa saka: «Man ir izaicinājums – gatavoties ziemas peldēšanai.»

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē