• Elīna Fūrmane izšķīrusies no amerikāņu drauga: Šobrīd esmu brīva meitene

    Slavenības
    Gita Vīksne
    8. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No Izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Amerikā jau daudzus gadus mītošā dīdžejmeitene Elīna Fūrmane (Ella) savam bijušajam sirdsāķītim Mikam Ozoliņam šovā atzinusies, ka jau kādu laiku vairs nav kopā ar uzņēmēju Deividu Aragonu.

    DJ Ella jeb Elīna Fūrmane jau septiņus gadus dzīvo ASV, dienā viņa ir zīmola Rock Etiquette radošā direktore, savukārt naktīs kļūst par dīdžeju. Televīzijas kanāla 360TV šova Grēcīgā Amerika ar Miku Ozoliņu jaunākajā sērijā, kas būs skatāma šosestdien, Ella savam bijušajam puisim, šova autoram Mikam Ozoliņam atklāti stāsta arī par attiecībām: «Ar tām ir interesanti. Nu, redzēs, kā man te būs.

    Šobrīd es vispār esmu brīva meitene.

    Tā ka es skatos…»

    Pirms četriem gadiem Elīnas simpātijas izdevās iekarot modes veikalu Rock Eitiquette īpašniekam Deividam Aragonam. Viņš ir uzņēmējs no Venecuēlas, kurš lielāko dzīves daļu pavadījis Izraēlā, bet jau vairāk nekā 10 gadu dzīvo Losandželosā. «Mums ir tāds balansiņš. Viņš man ļauj darīt visu, kā es gribu. Man ir dota diezgan liela brīvība. Arī viņam ir dota liela brīvība. Varbūt tieši tāpēc tas strādā šādā veidā,» par savām attiecībām ar Deividu pirms diviem gadiem stāstīja Elīna kanāla 360TV šovā Sapnis par Ameriku.

    «Viņš ir viens no pirmajiem puišiem, kurš spēj mani nolikt pie vietas. Līdz šim vienmēr ar saviem uzskatiem esmu gājusi cauri dzīvei un viss ir bijis tā, kā es to vēlos. Tad šoreiz ir tā, ka man vienā cilvēkā ir jāieklausās,» par draugu toreiz sacīja Elīna.

    Attiecības ar Deividu nav pirmās, kurās Elīna otrpus okeānam cietusi fiasko. Gadu pirms attiecību sākšanas ar Deividu tika šķirta Elīnas laulība ar izklaides industrijas aktīvistu Ronaldu Čaku Haijesu. Pirms sešiem gadiem Haijess nāca klajā ar paziņojumu, ka Elīna esot viņu izmantojusi, lai iegūtu uzturēšanās atļauju, savukārt Elīna neslēpa, ka vīrs pret viņu pacēlis roku. Šā iemesla dēļ viņa nespējusi attiecības turpināt un izlēmusi šķirties.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē