• Dziedātāja Mediņa mīlestību atrod internetā: Sapratu, ka ir jārīkojas, ja negribu visu atlikušo mūžu palikt viena

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    11. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Privātais arhīvs
    Kopš vasaras kantridziedātāja atkal ir aizņemta sieviete. «Ir dzīvē mirkļi, kad vārdi ir lieki,» fotogrāfiju, kurā viņa redzama dejojam ar kādu vīrieti, Instagram savā profilā komentēja Linita.

    Atrod viens otru iepazīšanās portālā

    Sarunā ar PDz dziedātāja apstiprina, ka viņai nesen izveidojušās jaunas attiecības. Par mīļoto vīrieti Linita runā ar ļoti lielu siltumu un mīlestību.

    «Viņu sauc Guntars. Iepazināmies ļoti elementāri – iepazīšanās portālā. Kur gan vēl citur? Interesanti, ka mēs neapmainījāmies gandrīz ne ar vienu vēstuli, vienkārši uzspiedām viens otram sirsniņu un uzreiz pārgājām uz Facebook,» stāsta Linita.

    Ogrēnietis Guntars Avdejevs, ar kuru dziedātāja ir kopā nu jau pāris mēnešus, PDz teic: «Es Linitu ļoti, ļoti mīlu. Un turpmākie 50 gadi mums jau saplānoti… Kopīgi.» Arī Linita neslēpj, ka Guntarā ir atradusi radniecīgu dvēseli un šobrīd ļoti izbauda šo skaisto iemīlēšanās laiku.

    Pagājušā gada pavasarī Linita piedzīvoja sāpīgu šķiršanos no vīra un meitiņas tēva Ulda, ar kuru bija kopā trīspadsmit gadu. Vai pēc šīs pieredzes nebija grūti ļauties jaunām attiecībām?

    «Kaut kādā brīdī jau vairs nav grūti.

    Tā cerība, ka tavs cilvēks kaut kur ir, tā jau nekad nepazūd.

    Vēl iepriekšējā vasarā biju pārliecināta, ka ne – nekad mūžā vairāk neko speciāli nemeklēšu, nekādos portālos nereģistrēšos un neko nedarīšu. Bet tad uznāca grūtsirdīgais vakars, kad sapratu, ka neviens jau no gaisa blakus uz dīvāna neapsēdīsies – ir jārīkojas, ja negribu visu atlikušo mūžu palikt viena,» norāda Linita.

    Īsts atradums

    Dziedātājai nekad nav bijuši aizspriedumi pret iepazīšanos internetā. «Ar savu vīru taču arī iepazinos internetā. Nodzīvot 13 gadu kopā – tā, manuprāt, ir ļoti pieklājīga pieredze, kas ļauj apgalvot, ka iepazīšanās portālos cilvēki meklē ne tikai vienas nakts sakarus, bet arī nopietnas attiecības,» saka viņa. «Man gan ir ļoti grūti izveidot attiecības. Vai nu ir, vai nav, un parasti – nav. Tāpēc Guntaru es uzskatu par īstu atradumu.

    Nereti saka – ja dzīvē kaut kas nepiepildās, tad tu par to neesi samaksājis.

    Es gaidīju to mirkli, kad beidzot ar savām sirdssāpēm būšu samaksājusi par visu iepriekšējo un beidzot būšu nopelnījusi sev piemērotu cilvēku. Tad nu beidzot laikam tas mirklis ir klāt,» spriež dziedātāja. Uz jautājumu, kā dzīve iekārtojusies viņas bijušajam vīram Uldim, Linita teic: «Viņam dzīvē viss noregulējās daudz ātrāk. Es vēl krietni iepauzēju, līdz metos iekšā jaunās attiecībās.»

    Latviešu vīrietis klāt nenāks!

    Lai arī Linita daudz koncertē, pielūdzēji nav steiguši ar izskatīgo dziedātāju iepazīties. «Neviens jau klāt tā nekaunīgi pie manis nenāk. Latviešu vīrieši ir pieklājīgi un atturīgi. Ja nu vienīgi, kad ir iereibuši un dūša liela, tad gan nāk runāties. Bet tad nav intereses no manis. Pēc manas pieredzes, puslīdz inteliģents un sevi cienošs vīrietis nenāks klāt un neuzsāks sarunu, jo mums mentalitāte ir citādāka nekā Rietumos.

    Mūsu vīrietis var visas acis izskatīt, nobombardēt tevi ar skatieniem, miegt un citu darīt, bet klāt viņš nepienāks.

    Tā diemžēl ir,» secina Linita. Šobrīd kantridziedātāja izbauda ne tikai jaunās attiecības, bet arī karjeras attīstību.

    «Strādāju pie vairākiem lieliem projektiem, par kuriem pagaidām nevaru runāt. Taču viss notiek, par ko esmu ļoti priecīga. Man šķiet, ka pārāk ilgi biju pagājusi maliņā un pilnībā iegājusi ģimenes dzīvē. Ir pienācis laiks pievērsties radošajai pusei, un es ceru, ka man būs uzrāviens visās dzīves jomās,» optimistiska ir Linita.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē