• Donam noslēpumaina pavadone — vai jauna simpātija?

    Slavenības
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Gita Vīksne
    20. septembris, 2019
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Pamanot fotokameru, Dona jaunā pavadone pagrieza galvu uz citu pusi.
    Foto: DMITRIJS SUĻŽICS (F64)
    Pamanot fotokameru, Dona jaunā pavadone pagrieza galvu uz citu pusi.
    Uz grupas Instrumenti koncertu, kas augusta izskaņā notika Daugavas stadionā, Dons ieradās kopā ar kādu gaišmati. Tā gan nebija viņa draudzene modele Madara Mālmane, bet gan cita jaunkundze.

    Ierodoties Daugavas stadionā, Dons un viņa pavadone bija izvairīgi. Arī vēlāk uz PDz jautājumu, kas ir noslēpumainā blondīne, ar kuru viņš apmeklēja koncertu, dziedātājs atbildēt nevēlējās. Jāteic, ka viņš savu privāto dzīvi nav komentējis arī iepriekš.

    Viens nu ir skaidrs – tā nebija pazīstamā modele Madara Mālmane, ar kuru viņu vēl nesen vienoja tuvas attiecības. «Es nebiju Instrumentu koncertā. Arī matus neesmu nogriezusi,» PDz pagājušās nedēļas nogalē sacīja Madara.

    Madarai, tāpat kā Donam, nekad nav paticis būt mediju uzmanības centrā. Augusta beigās, sastapta kādā pasākumā, Madara PDz atzinās: «Esmu introverta. Ikdienā man īstenībā nepatīk bildēties. Pasākumos, kuros fotogrāfs aicina pozēt, es vienmēr apmulstu, jo īsti nezinu, kā man ir jāstāv. Arī Instagram savu kontu lielākoties izmantoju darbam – modeļu bilžu publicēšanai.

    Varu uztaisīt arī kādu muļķīgu selfiju, bet ar to tad dalos, nosūtot saviem tuvākajiem draugiem. Privātākais, ar ko publiski dalos, ir suņi. Es bildēju suņus.» Taču runāt par savām attiecībām Madara nevēlējās. «Mana privātā dzīve ir mana privātā dzīve – nejūtu vēlmi ar to dalīties publiski,» toreiz pauda viņa.

    1 komentārs

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē