• Deputāti Gloriju Grevcovu savaldzinājis slavens brunču mednieks

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    29. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rūdolfs Brēmanis un Glorija Grevcova.
    Foto: Instagram
    Rūdolfs Brēmanis un Glorija Grevcova.
    Skandalozā Saeimas deputāte un no ārlietu dienesta padzītais diplomāts daudz laika pavada kopā. Kuluāros mēļo, ka viņu starpā uzplaukušas romantiskas jūtas.

    Saeimas deputātes Glorijas Grevcovas un Alda Gobzema partijas «Katram un katrai» bijušā biedra Rūdolfa Brēmaņa priekšvēlēšanu kampaņas laikā dzimusī draudzība esot gājusi plašumā, un politikas aizkulisēs viņus jau uzskata par pāri. Pirmā Glorijas un Rūdolfa kopbilde, kuru viņi parādīja sociālajos tīklos, būdami dažādu politisko spēku pārstāvji, tapa vēl priekšvēlēšanu laikā. Iebilstot pret obligātu Covid-19 vakcināciju, viņi iepazinušies kādā protesta pasākumā. Tolaik viņi viens otru dēvēja par cilvēkiem, kuriem ir līdzīga domāšana par valstī notiekošo. Pēc tam viņi vairākus mēnešus nekur kopā netika manīti, līdz brīdim, kad kļuva zināms – Glorija iekļuvusi Saeimā.

    Brēmaņa pārstāvētā partija parlamentā netika, tāpēc bijušais diplomāts sāka aizrauties ar podkāsta veidošanu. Rūdolfs bija pirmais, kuram Glorija piekrita intervijai, lai parunātos par krimināllietu – par nepatiesu ziņu uzrādīšanu Centrālajā vēlēšanu komisijā un savām latgalietes saknēm. Pēc intervijas, kurā Grevcova atzina, ka pagaidām ir brīva un neprecēta sieviete, pagājis mazliet vairāk nekā mēnesis, un sociālajos tīklos vairākkārt parādījušās gan bildes, gan video, kur Glorija ar Rūdolfu mīlīgi ietur pusdienas, vakaros sporto vienā sporta laukumā Rīgā, lai arī vēl nesenā pagātnē Grevcova par savu dzīvesvietu dēvēja Ropažus.

    Kad PDz jautāja Grevcovai, vai viņu ar Brēmani saista kas vairāk par vienkārši draudzību, deputāte atbildēja:

    «Viņš man ir cilvēks, kurš mani vienmēr atbalsta, ir blakus, dod tiešām vērtīgus padomus.

    Esmu ļoti pateicīga viņam. Kad man bija smagi brīži un mani visi gānīja, Rūdolfs mani nepameta…» Uz tiešu jautājumu, vai var runāt, ka viņu un Brēmani saista romantiskas attiecības, Glorija atcirta bez minstināšanās: «Tā ir mana privāta lieta! Un to, kas ir privāts, es neizpaudīšu.» Abu attiecības atteicās komentēt arī Rūdolfs Brēmanis. Iepriekš viņš PDz bija atzinis: «Ar Gloriju esam pazīstami kopš protestiem, kad viņa arī cīnījās pret nesamērīgajiem ierobežojumiem. Trāpījās kadrā manā tiešraidē pie Saeimas, un nointervēju viņu. Cilvēki komentēja, ka tā ir skaistā Glorija.

    Viņa ir ļoti forša un enerģiska sieviete.»

    Brēmaņa mīlas dzīve līdz šim bijusi ļoti skandaloza. Jau pirms vairākiem gadiem, kad vēl bija precējies, viņšuzkrītoši aplidojis izskatīgas sabiedrībā zināmas dāmas. Ar viņu kopā izgājusi dziedātāja Liene Šomase, TV šova Latvijas princese dalībniece Monta Zuke un citas gados jaunas daiļavas. Tad par Brēmaņa mīļoto sievieti kļuva aktrise Agnese Zeltiņa. Šīs attiecības ilga trīs gadus un noslēdzās pēc tam, kad permanentā grima speciāliste Kristīne Deimone publiskoja no Brēmaņa saņemtās vēstules ar konkrētiem intīmiem piedāvājumiem un solījumiem efektīgo daiļavu «kārtīgi izmīlēt». Pēc kāda laika Zeltiņa pat vērsās pret bijušo mīļoto tiesā, vēloties saņemt morālo kompensāciju par ciešanām.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Kaspars Roga pametis Latviju. Prāta vētra: Viņam vajag pabūt vienam…
    • Trakas lietas! Saeimā pieņem darbā raganu.
    • Spēlmaņu nakts aizkulises: Zvīgulim jauna mīla, Vāne ierodas viena, Laizāns līksmo ar daiļu blondīni.
    • Brunču mednieks Brēmanis savaldzinājis skandalozo deputāti Grevcovu.
    • Kā Kulakovs pie Bruknas Mediņa ārstējās no dzeršanas.
    Privātā Dzīve nr48

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē