• Dāvis Valdnieks nolēmis aiziet no Rīta Panorāmas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    24. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    «Pienācis laiks nākamajam solim,» saka LTV raidījuma Rīta Panorāma vadītājs Dāvis Valdnieks, kurš pamet televīziju un turpmāk darbosies producentu kompānijas radošā direktora ampluā.

    «Gribu no sirds pateikties Latvijas Televīzijai par šiem vairāk nekā pieciem Rīta Panorāmā pavadītajiem gadiem, kas man ir devuši patiešām ļoti daudz,» teic atraktīvais diktors Dāvis Valdnieks un piebilst: «Rīta Panorāmā būšu redzams vēl tikai vienu nedēļu oktobra beigās.» Ar Latvijas Televīziju gan viņš vienojies – vajadzības gadījumā ir gatavs piedalīties Rīta Panorāmā kā viesvadītājs.

    «Esmu izteicis gatavību – ja Rīta Panorāmā atsevišķus rītus nepieciešams vīriešu kārtas vadītājs, es labprāt viņiem izpalīdzēšu. Esmu arī piekritis strādāt LTV lielo tiešraižu projektos. Pēdējos gadus esmu komentējis valsts svētku militāro parādi 11. novembra krastmalā, tādēļ, ja tas būs nepieciešams, es palīdzēšu arī šogad,» atklāj Dāvis.

    Taujāts, ko plāno darīt turpmāk, viņš teic, ka paralēli Rīta Panorāmai jau četrus gadus darbojas producentu kompānijā Brīvdienas.

    «Tur turpināšu darbu. Lai gan Latvijas mazajā mediju biznesā īsti lielu amatu nav, es turpmāk būšu tāds kā Brīvdienas TV YouTube kanāla radošais direktors. Tas ir jauns biznesa virziens, kuru gribam attīstīt,» tā Valdnieks. Viņš uzsver, ka pēdējā laikā novadījis arī vairākus pasākumus, un domā, ka arī turpmāk varētu piekrist vadīt pasākumus.

    Dāvis neslēpj, ka turpina sekot līdzi kolēģu darbam un daiļā dzimuma diktorēm, kas pagājušajā nedēļā vadīja Rīta Panorāmu. «Domāju, ka bija pēdējais laiks Rīta Panorāmu vadīt divām dāmām! Pirms gada vai diviem arī mēs ar kolēģi Gustu Ķikustu vadījām raidījumu divatā, bet divas dāmas ēterā, man šķiet, vēl nebija redzētas. Tā kā katra no viņām atsevišķi ir skaistākas nekā mēs ar Gustu kopā, dāmu tandēmi, manuprāt, ir izcili,» kolēģes slavē Dāvis.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē