• Ciemos pie Samantas Tīnas ziedu un sveču paradīzē

    Slavenības
    Gita Vīksne
    15. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: MĀRTIŅŠ ZILGALVIS (F64)
    «Šī ir vieta, kur valda miers un varu atpūsties,» par mājām Mārupē saka dziedātāja, kas nesen nosvinēja dzimšanas dienu. Jubilejā viņa bija iecerējusi no trešā stāva balkona sniegt koncertu mārupiešiem, bet vīruss ieviesa savas korekcijas.

    «Nu jau septīto gadu šīs ir manas mājas,» PDz atklāj dziedātāja Samanta Tīna, kura kopā ar draugu Nauri Liepiņu mitinās vairāk nekā 100 kvadrātmetru plašajā dzīvoklī Mārupē. «Jūtos ļoti komfortabli, apkārt ir daba un svaigs gaiss. Netālu ir Tīraines staļļi – zirgaudzētava, kuru labprāt apmeklēju arī es. Līdz Rīgas centram ir 15 minūšu brauciens ar mašīnu,» stāsta Samanta.

    «Šī ir vieta, kur vēlos vienkārši atpūsties, šeit neradu neko muzikāli grandiozu. Jā, arī mājās pie manis nāk idejas, kas saistītas ar jaunām dziesmām, bet tās parasti tiek tālāk attīstītas mēģinājumu telpās un ierakstu studijās,» uzsver dziedātāja.

    Pēc dabas Samanta nav mājās sēdētāja. «Kad vēl strādāja sporta klubi, parasti pārnācu ap deviņiem, pat pusdesmitiem vakarā. Šobrīd gan brīvprātīgi obligātā kārtā esmu mājās gandrīz nepārtraukti. Kad koncerti ir atcelti vai pārcelti, man beidzot ir laiks tam, kam agrāk nepietika,» atzīst Samanta.

    Pašizolēšanās laiku dziedātāja velta savas dzīves vides iekārtošanai, un šobrīd pienācis laiks pārmaiņām guļamistabā.

    «Vīriešiem varu droši teikt – ja gribi, lai tava sieviete vienmēr justos laimīga, mājās viss ir jādara tieši tā, kā viņa to vēlas,» smejas dziedātāja, kura draugu pārsteigusi ar jaunu guļamistabas iekārtu zeltītā krāsā.

    Lai gan sākumā Nauris uz jauno iekārtojumu raudzījies skeptiski, tagad draudzenes paveikto vērtē atzinīgi. «Mums ar Nauri dažkārt atšķiras gaume. Ir lietas, kuras viņš mājās ir ieviesis, un man ne pārāk patīk. Piemēram, Fridriha Milta gleznas. Abas ir dāvanas, un es saprotu, ka tās ir milzu vērtība, taču tajās ir redzamas kailas sievietes. Lai gan sākumā paziņoju, ka mūsu mājās plikās pie sienām nekarāsies, atgriežoties pēc kāda koncerta Lietuvā, pamanīju – Nauris tomēr gleznas ir piekāris,» atminas dziedātāja.

    Ar laiku drauga slepeni paveikto viņa tomēr akceptējusi. Samantas sirds priekā uzgavilējusi brīdī, kad kailajām dāmām nesen pie sienām pievienojies vēl kāds mākslas darbs. «Tajā esmu es! Tā ir Toma Norda bilde no fotosesijas žurnālam KLUBS, tā ilgu laiku stāvēja pie manas mammas. Vienā no pēdējām viesošanās reizēm Nauris lūdza mammai atļauju šo fotogrāfiju atvest uz mūsu mājām,» teic dziedātāja.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē