• Bokseris tiek pie varena tetovējuma: Agrāk teicu, ka Zutis raud tikai no sīpoliem

    Slavenības
    Zane Piļka- Karaļeviča
    9. jūnijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kristaps Zutis
    Foto: No privātā arhīva
    Kristaps Zutis
    Pasaules čempionāta hokejā laikā bokseris paziņoja – ja Latvijas izlase izcīnīs medaļu, viņš to sev uztetovēs. Jau nākamajā dienā pēc Latvijas uzvaras pār ASV viņa kāju rotāja bronzas medaļa.

    «Pirmais mans solījums čempja laikā bija – ja mūsējie tiks pusfinālā, nokrāsošu bārdu sarkanbaltsarkanu. Kad tas bija izdarīts, nolēmu – jāiet tālāk! Piesolīju – ja būs medaļa, tai par godu taps tetovējums. Jo tas, ko mūsu hokejisti šogad rādīja uz laukuma, bija visīstākais kosmoss,» saka bokseris Kristaps Zutis.

    Sprīdītim vajadzēja sauli...
    Sprīdītim vajadzēja sauli...

    «Jāatzīst, ka medaļa nav pievilcīgākā lieta tetovējumam. Dzīvē tā izskatās skaisti, bet te bija krietni jāpadomā, kur zīmējumu uzlikt, lai tas dzīves laikā kādā brīdī neraisītu negatīvas emocijas,» atzīstas viņš. «Katrai tintei, kas iezīmēta manā ādā, ir stāsts. Katrai detaļai ir nozīme. Man nav nejaušu tetovējumu.

    Uz kājas uztetovēts Sprīdītis, kurš sēž zem ozola un pīpē kāsīti.

    Nospriedu, ka šajā zīmējumā trūkst saules, un medaļa to atgādina. Sprīdītis, gluži kā mūsu hokejisti, ir mūsu tautas nacionālais varonis, un nu viņam virs galvas vienmēr spīdēs bronzas saule. Skaisti viss kopā salikās. Agrāk teicu, ka Zutis raud tikai no sīpoliem. Taču, kad Latvijas hokeja izlase ieguva bronzas medaļas, es apraudājos. Tā priecājies un ārdījies nebiju ļoti sen. Nezinu, kam jānotiek, lai šo prieku pārspētu.»

    Tetovējuma dēļ bokserim nesanāca kopā ar faniem sagaidīt Latvijas hokeja izlasi pie Brīvības pieminekļa. «Tetovētājs tieši pulksten 12.30 bija mani pierakstījis uz medaļas tetovēšanu. Salons ir Vecrīgā, tāpēc jutu to elektrizēto gaisotni un sirdī biju kopā ar visiem. Garām piemineklim gāju, kad lidmašīna, kurā lidoja mūsu izlase, virs tā meta loku. Man izdevās nofilmēt,» priecājas viņš.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē