• Baiba Sipeniece-Gavare cenšas ierobežot laiku, ko pavada viedierīcēs: Ieraudzīju sevi no malas un nokaunējos

    Slavenības
    Anastasija Kuzminova
    25. oktobris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Modernās tehnoloģijas ir ne tikai palīgs, bet arī lielākais laika zaglis. Par to, kā samazināt internetā pavadīto laiku, aizdomājusies arī TV un radio zvaigznes Baibas Sipenieces-Gavares ģimene.
    Nākamais: Piepildās vectētiņa pareģojums

    Ģimenē ar viedierīcēm grēko visi

    Baiba Sipeniece-Gavare, sastapta Samsung Electronics Baltics Latvijā iniciatīvas tiešsaistes programmas Skolēna digitālais IQ atklāšanā, PDz atzinās – izpildot ģimenes digitālās veselības testu, atklājusi: viņas ģimenes rezultāts ir graujošs! «Mēs patiešām grēkojam, daudz laika pavadot katrs savā viedierīcē. Sapratām to un labosimies,» sola Baiba.

    Viņas meita Hermīne atzīst, ka nu ģimenē ir jauni likumi – vakarā telefons jānoliek malā, ir vairāk sarunu un laikus jādodas gulēt. Baiba neslēpj – viņas dienaskārtība gan ir ačgārna – bieži sanāk strādāt līdz rītam, tādēļ stundas miegam cenšas atgūt pa dienu.

    Miegu veicinošo hormonu melatonīnu, kas piedalās daudzos ķermeņa procesos, viņa pēc ārsta ieteikuma pērk aptiekās tablešu veidā. «Saka jau, ka īsti labi tas nav,» teic viņa. «Bērns ir spogulis – ja vecāki ilgu laiku pavada viedierīcēs, bērni noteikti darīs to pašu. Kaitinošo frāzi: «Ko tu visu laiku sēdi internetā? Noliec telefonu!» noteikti ir dīvaini dzirdēt bērnam, kura vecāks pats tur rokā telefonu. Ieraudzīju sevi no malas un nokaunējos, jo tikai nelga neatzīst savas kļūdas,» atklāta ir raidījumu un pasākumu vadītāja.

    Raksta turpinājums:

    Nākamā lapa

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē