• ASV mediji: Kurucs īslaicīgi arestēts par uzbrukumu draudzenei

    Slavenības
    Ziņu aģentūra LETA
    4. septembris, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Rodiona Kuruca Facebook konts
    Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas Nets latviešu spēlētājs Rodions Kurucs otrdien Ņujorkā ticis īslaicīgi arestēts par jūnijā pastrādātu uzbrukumu savai draudzenei, atsaucoties uz avotiem policijā, ziņo Nydailynews.com un New York Post.

    Kā Ņujorkas medijiem norādījuši avoti policijā, 27. jūnija vakarā strīds starp Kurucu un viņa draudzeni aizgājis līdz roku palaišanai.

    New York Post raksta, ka tiek apgalvots, ka Kurucs pielicis sev nazi pie rīkles un esot kliedzis: «Es sevi nogalināšu!».

    Taču viņš ātri nometis nazi, aplicis savu roku ap 32 gadus vecās sievietes kaklu un žņaudzis viņu, pēc tam iegrūžot gultā.

    Pēc tam viņš divreiz iepļaukājis sievieti, iekodis lūpā un pagrūdis pret gultu tā, ka viņa savainojusi ribas. New York Post raksta, ka sieviete tajā pašā vakarā ribu savainojumu dēļ vērsusies slimnīcā.

    Pēc prokurora Vilfrēdo Koto teiktā, viņai bijuši ribu un sejas savainojumi, taču neesot foto, kas apliecināti gūtās traumas. Prokurors arī uzsver, ka abi pēc tam nākamajā dienā kopā devušies uz Lasvegasu.

    Abi tikušies deviņus mēnešus, bet pēc incidenta esot pašķīrušies.

    «Bijušais pāris nākamajās dienās kopīgi lidoja un bija sadevušies rokās. Un tikai pēc šķiršanās tika iesniegta sūdzība, kuras pamatā nav fotogrāfiju vai citu objektīvu medicīnisku faktu,» ESPN citē Kuruca advokāta Aleksa Spiro teikto.

    Sieviete sūdzību iesniegusi 27. augustā, bet otrdien Kurucs pats brīvprātīgi ieradies policijā un ticis arestēts.

    Tikmēr tiesnese Džina Abadi noteikusi aizsardzību un liegusi Kurucam tuvoties sievietei. Tiesnese atbrīvojusi Kurucu bez drošības naudas, pret ko nav iebildusi arī prokuratūra.

    Kurucs tiesā bijis saslēgts rokudzelžos un klusējis. Kurucs apsūdzēts par to, ka ar savām darbībām traucējis sievietei elpot. Latviešu basketbolistam līdzās tiesā bija arī viņa advokāts.

    Nākamā tiesas sēde šajā lietā paredzēta 21.oktobrī, kas ir nedaudz vairāk kā mēnesi pirms sezonas sākuma. Neilgi pēc informācijas parādīšanās medijos, Nets nāca klajā ar savu paziņojumu.

    «Palīdzam līgas birojam ar informācijas ievākšanu. Nets šāda veida apsūdzības uztver ar vislielāko nopietnību. Kamēr notiek izmeklēšana un paši ievācam informāciju, no komentāriem atturēsimies," teikts kluba paziņojumā.

    Par vardarbību ģimenē, atkarībā no pārkāpuma smaguma, NBA iepriekš piespriestas diskvalifikācijas no sešām līdz 24 spēlēm.

    21 gadu vecais cēsnieks savā debijas sezonā regulārajā čempionātā aizvadīja 63 spēles, kurās vidēji izcēlās ar 8,5 punktiem un 3,9 atlēkušajām bumbām. Pērnvasar viņš ar Nets noslēdza ilgtermiņa līgumu, kura termiņš tika minēts kā četri gadi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē