• Apprecējusies Škutāna bijusī sieva. Vīrs – ārzemju uzņēmējs

    Slavenības
    Gita Vīksne
    20. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Alise Kolosova un Džerijs Mihimana.
    Foto: Instagram
    Alise Kolosova un Džerijs Mihimana.
    Ķumraga villā jūras krastā Salacgrīvas novadā laulības gredzenus mija pasākumu organizētāja Alise Kolosova un polinēziešu izcelsmes uzņēmējs Džerijs Mihimana.

    «Saku jā dzīvei ar tevi, mana mīlestība,» paziņoja pasākumu organizētāja, dejotāja un jogas pasniedzēja Alise Kolosova. Pagājušajā piektdienā viņa sociālajos tīklos publiskoja savu kāzu foto. Martā Alise nosvinēja 40. jubileju, un nupat Latvijā apprecējusies ar 52 gadus veco uzņēmēju Džeriju Mihimanu. Pēc kāzām viņa pieņēma vīra uzvārdu. Abi ir kopā mazliet vairāk nekā gadu.

    Pērn izira Alises un deju trenera un Salaspils kultūras nama vadītāja Valda Škutāna laulība. Viņi bija kopā 10 gadus, taču ar laiku abu nākotnes redzējums sāka ļoti atšķirties. Alise pievērsās jogai un pašizziņai, sapņoja par dzīvi Bali, kurp vēlāk arī pārcēlās. Tieši dzīve Bali salā Alisi saveda kopā ar nākamo vīru.

    Džerijs jau vairāk nekā 35 gadus nodarbojās ar kanoe sportu. Pirms pieciem gadiem viņš pievērsās kanoe un SUP dēļu tirdzniecībai un nu jau divus gadus viņa SUP dēļus ražo arī Rīgā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē