• Amuna Davis efektīgā tērpā žilbina modes nedēļas viesus

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    23. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    Rosīgā saviesīgās dzīves apskatniece no populārā pašmāju šova «Slavenības. Bez filtra» Baiba Klints ir devusies uz vienu no Rīgas rudens slavenākajiem pasākumiem – Riga Fashion Week, kur gozējas ne mazums stilīgu Rīgas slavenību.

    Viesu vidū īpaši izceļas kolorītais drag queen Amuna Davis, bet šis fakts laikam pat pārāk nepārsteidz. Pats Dāvis ir lieliskā noskaņojumā – apmeklēt modes nedēļu esot bijis sens viņa sapnis, kas nu beidzot piepildījies. Taču tas vēl nav viss – nākamais Dāvja sapnis esot piedalīties kādā skatē kā modelim.

    Un tā kā viņš ir cilvēks, kas savus sapņus parasti arī realizē, visai iespējams, ka mēs drīzumā ieraudzīsim slaveno Amuna Davis arī šādā ampluā.

    Runājot par izvēlēto tēlu, Dāvis atzīst, ka laika saposties šoreiz bijis ekstrēmi maz – tikai viena stunda, tomēr viss izdevies lieliski. Dāvis izmantojis aktuālo stila paņēmienu – miksēt dārgu vakarkleitu un apavus ar pavisam pieticīgu žaketīti no humpalām.

    Tiesa gan, uznāciena brīdī tā vairs nepavisam neizskatās pieticīgi, jo pārvērtību meistars ir veltījis daudzas stundas tās izdaiļošanai ar spožiem akcentiem.

    Ja degat nepacietībā uzzināt, kā tad izskatījās Amuna Davis efektīgais tēls, un kā bija saposušās citas Baibas sastaptās slavenības, noskatieties šo video

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē