• Aktrise Regīna Devīte rosās dzimtas mājās un pucējas kā Anglijas karaliene

    Slavenības
    Evija Kalnbērza
    Zane Piļka-Karaļeviča
    Zane Piļka-Karaļeviča
    15. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Foto no izdevniecības Žurnāls Santa un privātā arhīva
    Valmieras Drāmas teātra aktrise Regīna Devīte no ikdienas atslēgusies dzimtas mājās Burtniekos, kur pieliek roku nebeidzamajiem saimniecības darbiem un demonstrē aktuālus akcentus šī pavasara modē.

    «Māja ir iestrēgušā remonta stadijā. Kredītu nav dūšas paņemt, tad nu arī nekur uz priekšu netiekam. Tikai jumts ir jauns, bet pie mājas ir liela lauku teritorija,» par īpašumu teic Regīna Devīte, kas kopā ar vedeklu, kurai tīk saimniekot laukos, jau ķērusies klāt dārza darbiem.

    «Esmu iestādījusi peonijas. Stādus nopirku lielveikalā, kad biju aizgājusi pēc pārtikas. Tagad man būs Rožainā rītausma un plānās peonijas – Dejojošais taurenis,» priecājas Devīte. Pietiekot arī citu pavasara darbu, piemēram, jāgrābj pērnās lapas.

    «Laukos jau darāmā netrūkst. Tiklīdz nedaudz novērsies, mežs nāk pagalmā – dārzā saaug mazi kociņi. Ja saimnieces nav klāt, kukaiņi visu noēd,» uzsver aktrise.

    Kā jau katru pavasari, Regīna savā īpašumā izstaigājusi piemājas gravu. «Tur tek maza upīte, kurai vardes lec pāri. Sapratu, ka brikšņi ir lieli. Uztaisīju tur arī selfiju. Lai galva nenosaltu, biju aplikusi ērtu un siltu vilnas auduma lakatu. Apskatoties, ko blogeri publicē par jaunāko modi, secināju – pienācis lakatu laiks. Man cepures nemaz arī nepiestāv,» nosmej Regīna un ar lepnumu piebilst, komentētāji pauduši – Regīna līdzinoties karalienei Elizabetei.

    Aktrise atzīst – no teātra darba nav viegli pārorientēties uz citu dzīvesveidu, sevi disciplinēt un piespiest.

    «Esmu pieradusi, ka teātrī plāns ir pie sienas. Tagad pašai saimniecībā viss jāplāno,» tā Devīte. Par teātri viņa nepiemirst, jo dienās, kad ir Valmierā, dodas uz teātri apliet puķes. «Pilsētā cilvēku ir tik maz, ka pat neredzu iespēju noķert kādu vīrusu,» ir pārliecināta seriāla UgunsGrēks zvaigzne.

    Dzimtas mājas vasarā:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē