• Aktieris Toms Liepājnieks pieņēmis sev Holivudas cienīgu vārdu

    Slavenības
    Privātā dzīve
    Privātā dzīve
    11. oktobris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Dmitrijs Suļžics (F64)
    Izlasot iepriekš visnotaļ neparastu vārdu latviešu seriāla Nemīlētie titros, ne viens vien skatītājs ir brīnījies – vai tiešām šajā projektā piedalās kāds ārzemnieks?

    «Ar vārdu Tom J. Benedict jau kādu laiku darbojos dažādos ārzemju projektos. Lai nejauktu galvu kinoindustrijas cilvēkiem ārpus Latvijas robežām, arī pašmāju projektos esmu sācis to izmantot,» PDz saka latviešu aktieris Toms Liepājnieks, kurš seriāla Nemīlētie titros ierakstīts kā Tom J. Benedict.

    «Jā, daži, to izlasot, samulst, vēl kāds pat nenojauš, ka tas esmu es,» atzīst viņš. Toties pseidonīms ļauj izvairīties no mūžīgajiem jautājumiem, kas saistīti ar viņa uzvārdu. 

    «Pajautāt, vai man ir kāds sakars ar Liepāju, daudzi uzskata par svētu pienākumu.

    Jā, man patīk šī vēju pilsēta, taču esmu talsinieks, lai gan piedzimu Tukumā, jo Talsu dzemdību nodaļā tobrīd bija remonts. Par sava uzvārda izcelsmi neko daudz nezinu.»

    Pie jaunā ārzemnieciskā vārda viņš palikšot arī tad, kad spēlēs teātra izrādēs. «Šobrīd rit pārrunas ar Valmieras Drāmas teātri par piedalīšanos izrādē Ilgu tramvajs. No teātra aktiera profesijas nekur neesmu aizgājis, man vienkārši patīk pašam izvēlēties, kur vēlos piedalīties,» skaidro Toms.

    Uzreiz pēc Latvijas Kultūras akadēmijas aktieru kursa absolvēšanas viņš kļuva par Nacionālā teātra štata aktieri, taču jau pēc gada no tā aizgāja, lai izmēģinātu spēkus ārpus Latvijas. Ar pseidonīmu Tom J. Benedict viņš piedalījies vairākās ārzemju filmās un seriālos.

    Vaicāts, kas tad īsti slēpjas aiz vārda J. Benedict, Toms kļūst noslēpumains: «Gan iniciālis J, gan vārds Benedict man ir ļoti personīgi. Skaidrojumu zinu tikai es un vēl viens cilvēks. Plašākam lokam to nevēlos vēl atklāt.»

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē