• Aktieris Gatis Maliks gatavojas pirmdzimtajam — vārda versijas jau izdomātas

    Slavenības
    Gita Vīksne
    24. septembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Santa Margeviča un Gatis Maliks
    Foto: Instagram
    Santa Margeviča un Gatis Maliks
    «Iekārtojam bērnistabu, lasām jauno vecāku literatūru un cenšamies aprast ar jauno situāciju,» par novembrī gaidāmo priecīgo notikumu teic Liepājas teātra aktieris.

    Gatis Maliks un viņa draudzene Liepājas koncertzāles Lielais dzintars mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Santa Margeviča kopā ir vairāk nekā četrus gadus, un ģimenes pieaugumu abi plānoja. Viņi nesen esot izremontējuši un iekārtojuši jaunu dzīvesvietu Liepājā.

    «Tā kā Santa jau ir dekrētā un man teātrī pašlaik brīvāks periods, varam pilnībā nodoties visam, kas saistīts ar bērna gaidīšanu. Darbs un parastā ikdiena atvirzījušies otrajā plānā,» PDz stāsta Gatis.

    «Mums padomā ir vairāki iespējamie vārdi. Vēlamies gan vispirms sagaidīt mazuļa nākšanu pasaulē un tad saprast, kurš no mūsu izdomātajiem vārdiem viņam ies pie sirds.»

    Vaicāts, kā šobrīd klājas Liepājas teātrim, kura pastāvēšanu apdraudēja Covid-19 pandēmijas laiks, Gatis atbild: «Pārfrāzējot zināmu teicienu, ziņas par Liepājas teātra nāvi ir stipri pārspīlētas.»

    Viņš stāsta, ka vasarā brīvā dabā notika aktieru koncerti. Ar režisora Elmāra Seņkova izrādi Šekspīrs teātris piedalījies mākslas festivālā Cēsīs, nupat arī atsāktas repertuāra izrādes.

    Teātrī atspēlējām iepriekšējās sezonas parādus. Tikko notika pirmizrāde režisora Dmitrija Petrenko iestudējumam Malыš, gatavojamies citiem jauniem darbiem. Valsts ir skaidri likusi manīt, ka teātra pastāvēšana ir uz pašvaldības pleciem, un pašvaldība apņēmusies īstermiņā situāciju atrisināt. Kas attiecas uz ilgtermiņu, sāktas sarunas, ka Liepājas teātris atkal varētu nonākt valsts pārziņā, kā tas bija pirms iepriekšējās krīzes,» zina stāstīt Gatis Maliks.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē