• Aigars un Eva Fadejevi ar glanci nosvin kāzu gadadienu

    Slavenības
    Edgars Orlovs
    Edgars Orlovs
    18. aprīlis, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    «Sajutāmies laimīgi, mazliet izskrienot no ikdienas rutīnas,» par triju dienu ceļojumu uz Monako saka titulētākais Latvijas soļotājs.

    Soļotājs un fizioterapeits, kurš strādājis ar pasaules līmeņa sporta zvaigznēm, Aigars Fadejevs un uzņēmēja Eva Fadejeva papīra kāzas nosvinēja ar ceļojumu uz Montekarlo.

    «Gatavojoties šai dienai, es prātoju par kaut ko īpašu, ko varētu apvienot ar drošu ceļojumu. Tā es nonācu līdz idejai par Monako lielāko administratīvo apgabalu Montekarlo,» PDz stāsta Aigars.

    Laulātie apmetušies viesnīcā Hotel de Paris, kur Aigars pirmo reizi bija dzīvojis pirms 20 gadiem. «Tolaik es tur nakšņoju kā viens no pasaules labākajiem sportistiem. Tā ir specifiska vieta, ne kuram katram ir iespēja tajā padzīvot, un attieksme pret viesiem ir neaprakstāma. Kad pirms brauciena rezervēju viesnīcu, man jautāja, kādēļ vēlamies dzīvot tieši tur.

    Droši vien arī tāpēc, ka mans vārds ierakstīts šīs vietas vēsturē, arī šoreiz viesnīcnieki apņēmās mūs uzņemt,» stāsta Aigars.

    Viesnīcas darbinieki latviešiem sagādājuši patīkamu pārsteigumu – gultā bija izveidota sirds no rožu ziedlapiņām.

    Jautāts, kādi ir pandēmijas laika ierobežojumi Monako, Aigars atzīst – grūti iedomāties, kur citur varētu justies vēl drošāk.

    «Tas bija drošs ceļojums vārda vistiešākajā nozīmē. Tur ierobežojumi visiem ir saprotami un loģiski. Komandantstunda bija no pulksten sešiem vakarā līdz astoņiem rītā. Veikali bija vaļā, restorāni darbojās no pulksten 12 līdz 15. Protams, ne visos varēja dabūt vietas, un restorāni ar Michelin zvaigznēm bija ciet. Tomēr man izdevās samenedžēt ekskluzīvu vietu svētku pusdienām,» atklāj Fadejevs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē