• Aigars Fadejevs gadu klusējis par savu atvasi: Zinājām, ka kāds mūs pieķers

    Slavenības
    Gita Vīksne
    24. augusts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: NO PRIVĀTĀ ARHĪVA
    «23. jūlijā viņam palika gadiņš,» par dēlu, kas dzimis attiecībās ar pērn apņemto sievu, PDz atklāj olimpiskais vicečempions un sporta terapeits.

    «Lai gan abi esam diezgan publiskas personas, šo pasākumu esam mācējuši tā ļoti skaisti iznest,» par dēla ienākšanu ģimenē pavēsta soļotājs un sporta terapeits Aigars Fadejevs.

    Pagājušā gada 20. martā Aigars un kompānijas Rix Technologies vadītāja Eva Butāne viens otram teica jāvārdu. Četrus mēnešus vēlāk abi kļuva vecāki kopējam dēlam, par ko publiskajā vidē izvēlējās noklusēt. «Mēs vienkārši gribējām ļaut puisītim mierīgi izaugt. Tad, kad ietu ar viņu uz dārziņu, gan jau kāds pamanītu,» nosmej Aigars, kas neslēpj – to, ka abi ir zīdaiņa vecāki, viņa pirmo dzīves gadu slepenībā turējuši apzināti.

    «Lai gan savu privātumu centāmies sargāt, labi apzinājāmies, ka agri vai vēlu kāds mūs pieķers. Brīnos, ka tas jau nebija noticis, redzot mani pastaigājamies ar bērnu ratiņiem,» atzīst Aigars.

    Nu viņš ir gatavs atklāt, ka bērnam dots vārds Alekss.

    «Sapnis par kopēju bērniņu mums abiem bija jau sen. Mēs tik ļoti gribējām, ka tas arī veiksmīgi izdevās – Dieviņš mūs apdāvināja ar ļoti fantastisku gadījumu. Vīrietis var šaudīties apkārt līdz pat 99 gadiem, bet, runājot par sieviņu, varu teikt – mēs ielēcām pēdējā vagonā,» saka Aigars, kura kundzei šogad nosvinēta 47. jubileja.

    «Teikšu atklāti, es biju pieradis dzīvot zināmā komfortā un mieriņā. Un tad mums pievienojās mazulis, kurš izmainīja visu, ko līdz šim darīju, piemēram, cēlos trijos četros no rīta, lai kaifīgā noskaņojumā dotos mazliet paskriet. Tagad ir viens mazs, mīļš cilvēciņš, kurš tavus plānus var izmainīt katru dienu. Un tā ir ļoti fantastiska sajūta, jo tam, ko viņš dod, nav cenas,» atzīst Aigars.

    No iepriekšējām attiecībām Aigaram aug dēls, savukārt viņa sievai – meita. Žurnāla Forbes pētījumā Eva šogad atkārtoti iekļuvusi starp 100 veiksmīgākajām biznesa sievietēm Latvijā, kur ieņem godpilno 9. vietu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē