• Markam Zakerbergam šodien 40! Kur viņš svin jubileju?

    Slavenības
    Estere Jansone
    14. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/zuck
    Liekas neticami, taču «Facebook» dibinātājam šodien aprit vien 40 gadi! Viņš ir nolēmis savu apaļo jubileju atzīmēt ar vērienu – Zakerbergs savus svētkus svin vizinoties ar 300 miljonu vērto superjahtu «Launchpad».

    Šodien Facebook dibinātājs svin apaļu jubileju. Pēdējā dekāde Zakerbergam ir bijusi ļoti ražīga – viņa sieva Priscilla laidusi pasaulē trīs meitiņas, Augustu, Maksimu un Aurēliju, viņš beidzot ieguvis savulaik iesākto Hārvardas universitātes bakalaura grādu, saņēmis zilo džiu džitsu jostu un kļuvis par 140 miljardiem dolāru turīgāks.  Viņa radītā mājaslapa Facebook jau ir pārvērtusies par uzņēmumu Meta, kas ir septītais lielākais un pelnošākais uzņēmums pasaulē.

    Savā jaunajā desmitgadē Zakerbergs, visticamāk, ieiet ar jauno superjahtu «Launchpad», lēš biznesa portāls Business Insider. Pirmdien 118 metrus garā jahta manīta Panamā, bet nu tā tālāk devusies uz Fortloderdeilu, Floridā.

    Superjahta «Launchpad»
    Superjahta «Launchpad»

    Superjahta Lauchpad ir viens no jaunākajiem Zakerberga lielajiem pirkumiem. To viņš iegādājies vien šogad un tā izmaksājusi 300 miljonus dolāru. Jahta savulaik tika būvēta kādam krievu uzņēmējam, tomēr pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, krievu bagātniekam jahtu iegādāties liegušas Rietumvalstu uzliktās sankcijas, tāpēc superjahta pēcāk nonākusi Nīderlandes valdības rokās. Pērnā gada decembrī Zakerbergs redzēts jahtas ražotāja piestātnēs Nīderlandē. 

    Uz Zakerberga jahtas var ceļot vairāki desmiti cilvēku un apkalpes locekļu, tajā ir iespaidīga sporta zāle, spa, kinozāle un pat garāža.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē