• Vai tiešām Gustavo nozadzis Maestro Paula dziesmu? Skandālā jauns pavērsiens

    Skandāls
    28. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Gustavo.
    Foto: Picture Agency
    Gustavo.
    Komponista Raimonda Paula dziesmas Nepārmet man Gustavo versija sacēlusi milzu ažiotāžu. Reperim pārmet zagšanu. Ko viņš par to saka?

    «Kā tu vispār uzdrīkstējies izmantot (zagt) dziesmu no vistalantīgākā cilvēka Latvijā, kas ir sasniedzis vairāk dzīvē, nekā tu pat vari iedomāties. Nokāp no sava paštaisītā troņa un parādi kaut kādu cieņu cilvēkam, kas to ir pelnījis. Neaiztiec Raimonda Paula klasiku bez atļaujas un nekropļo Raimonda Paula dziesmas ar saviem prastiem vārdiem,» nikna par Gustavo izveidoto kompozīciju Nepārmet man 3000 bija Maestro mazmeita Annamarija Paula.

    Šo dziesmu izpilda Gustavo, Normunds Rutulis un Patrisha.

    Piparus no Paula mazmeitas dabūja arī abi pārējie šovbiznesa skandālā iesaistītie.

    Bet sabiedrību Annamarija aicināja labāk klausieties oriģinālo versiju. «Un mēģiniet aizmirst šo cūcību, kas tika palaista pasaulē!» tā Paula mazmeita.

    Gustavo sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve pārmetumus noraida, jo, viņaprāt, atļauja saņemta. «Notika telefoniska sazināšanās ar Maestro pārstāvjiem autortiesību un blakustiesību jautājumos par vajadzību saskaņot autortiesību jautājumus. Pēc tam dziesmas audio tika nosūtīts elektroniski. Tālākā saziņa jau notika rakstiski un tieši tāpat tika saņemts atļaujas apstiprinājums,» par Annamarijas apsūdzībām zagšanā saka Gustavo.

    Attiecībā par kompozīciju Gustavo nesaprot pretenziju pamatu. «Salīdzinot ar daudzām līdz šim manis izdotajām dziesmām, saturiski un muzikāli jaunā kompozīcija, šķiet, nav nedz tik provokatīva, nedz tik radikāla,» pārliecināts mūziķis.

    Plašāk par skandālu lasiet žurnāla Privātā Dzīve jaunākajā numurā!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē