• Filmas Ekstāze zvaigzne Johansons: Mana meitene palika pie cita Francijā…

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    6. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Eduards Johansons (stils: Laila Trilopa)
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Eduards Johansons (stils: Laila Trilopa)
    Uz ekrāna aktieris Eduards Johansons ir neatvairāms mačo, bet dzīvē arī tik izskatīgi puiši kā viņš mēdz piedzīvot smagas vilšanās.

    «Salauztu sirdi pazīstu labāk nekā manipulācijas,» atzīstas filmas «Ekstāze» zvaigzne Eduards Johansons. Šobrīd viņš ir no attiecībām brīvs puisis, taču aiz muguras ir gan vilšanās, gan sāpes. «Manas pirmās attiecības beidzās pēc akadēmijas beigšanas, mēs kopīgi aizbraucām uz Franciju vākt vīnogas. Un tur dabūju kurvīti, mana meitene palika pie cita Francijā, bet es dabūju ar stopiem atgriezties Latvijā. Tas bija nenormāli sāpīgi,» intervijā žurnālam «Santa» neslēpj viņš.  

    Arī nākamās viņa attiecības nebija gluži kā no romantiskas filmas. «Savukārt otrajās attiecībās saskāros, ka attiecības var būt vārdos abpusēji nežēlīgas. Ja divi vīrieši strīdas, viņi apzinās, ka vienā brīdī tas var nonākt līdz fiziskam kontaktam: vēl viens vārds, un dūre lidos.

    Ja strīdas sieviete, tad viņa zina, ka viņu nesitīs, un bieži vien ar vārdiem spēj sāpīgi pārkāpt robežas,» saka Johansons.

    Uz jautājumu, kā ārstējis salauztu sirdi, Eduards godīgi atbild: «Visādi ir bijis, esmu arī nevajadzīgi daudz dzēris. Tiešām nevajadzīgi daudz. Taču galvenā ārstēšana ir caur piedošanu. Gan piedodot cilvēkam, kurš tev to nodarījis, gan arī piedošana pašam sev par saviem lēmumiem, kas noveduši līdz šķiršanai. Ir cilvēki, kas dzīvo pagātnē, un viņiem ārkārtīgi sāp tas, kas ir noticis, bet realitātē jau to nevar mainīt. Zinu, ka ļoti postoši ir turēt aizvainojumu, jo ar to mēs darām pāri paši sev.»

    Intīmu un atklātu sarunu ar Eduardu Johansonu lasi žurnālā «Santa» un digitālajā žurnālā «Santa+»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē