• Astrologs Edijs Spāre: 2021. gadā trauksimies kā pa amerikāņu kalniņiem

    Ezoterika
    Ieva Rāviņa
    Ievas Stāsti
    Ievas Stāsti
    24. janvāris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Tāds pēc astrologa Edija Spāres prognozes solās būt 2021. gads. Pēc Austrumu kalendāra 11. februārī sākas Vērša gads. Vērsis ir radošuma, auglības, profesionālās izaugsmes un kosmiskās harmonijas atjaunošanas simbols.

    Nākotne klauvē pie durvīm

    2020. gada nogalē Saturns iegāja Ūdensvīra zīmē. Iepriekšējo reizi, kad Saturns šķērsoja revolucionāro Ūdensvīra zīmi, pasaules kartē īsā laikā notika grandiozas izmaiņas. 1991. gada 6. februārī Saturns pārgāja Ūdensvīra zīmē un jau pēc trim dienām – 9. februārī – Lietuva pieteica neatkarību, bet pēc nepilna mēneša – 3. martā – arī Latvijas un Igaunijas tauta aptaujā nobalsoja par neatkarību.

    Arī 2020. un 2021. gadu mija sola straujas pārmaiņas pasaulē un Latvijā. Paredzams, ka valstu valdības strauji atcels Covid-19 ierobežojumus. To vai nu veicinās iedzīvotāju nemieri, vai valdības reāli sāks raudzīties uz esošo situāciju. Vīruss nepazudīs, tas katru rudeni un ziemu būs, pavasarī samazināsies, bet ilgtermiņa ierobežojumi var iznīcināt valstu ekonomiku. Ierobežojumu atcelšana varētu būt saistīta arī ar vakcīnas parādīšanos.

    Taču galvenais – mainīsies cilvēku domāšana. Viņi nevēlēsies vairs iet valdību un to ekspertu pavadā, kas aizstāv ierobežojumus, nevis piedāvā jaunu redzējumu, kā sadzīvot ar koronavīrusu. Jaunajā gadā tiks meklēti citi risinājumi, cilvēki apzināsies, ka viss, kas tagad notiek pasaulē, ir izdevīgi pārsvarā vienai nozarei – farmācijai. Nopietnas reformas piedzīvos slimnīcas. Katrā valstī izveidos lielas infekcijas slimnīcas vai slimnīcās atvērs infektoloģijas nodaļu.

    Nākamais gads iezīmēs ne tikai straujāku Ūdensvīra laikmeta iestāšanos, tas būs revolūcijas priekšvēstnesis.

    Baltkrievija atgūs neatkarību, un tas notiks daudz ātrāk, nekā prognozē politikas eksperti. Prezidents Aleksandrs Lukašenko tiks padzīts, baltkrievu tauta iegūs brīvību un ar brīvības alkām inficēs Krievijas tautu. Pat tās Krievijas republikas, kuras nebija domājušas pasludināt neatkarību vai iegūt lielāku autonomiju, pieprasīs neatkarību.

    Habarovskas iedzīvotāji cīnās par savu mēru, un šādi nemieri kaimiņzemē kļūs arvien plašāki. Arī Katalonija pieprasīs neatkarību. Igaunijā ar jaunu sparu atsāksies jautājums par Krievijas anektētā Narvas apgabala atgūšanu, neatkarību no Ķīnas pieprasīs Tibeta un Honkonga. Valstīs mainīsies varas, partijas zaudēs ietekmi, uz skatuves parādīsies jauni līderi. Arī Latvijā sevi pieteiks jauni politiskie spēki, parādīsies populistiski līderi.

    Ūdensvīrs ir cilvēcības, draudzības, demokrātijas un apvienošanās zīme, tāpēc veidosies jaunas sabiedriskās organizācijas, kas spēs ietekmēt valsts politiskās norises, likumdošanu. Tiks izgaismotas nelikumības, valsts iepirkumi un citi darījumi kļūs caurskatāmāki.

    Straujiem soļiem mūsu ikdienā ienāks jaunākās tehnoloģijas – elektromobiļi, alternatīvā enerģija. Gudrā māja, mašīna, televizors, viedierīce atvieglos ikdienas soli, un cilvēki vairāk laika varēs veltīt profesionālajai izaugsmei, radošiem izaicinājumiem, atpūtai, izklaidei. Tirgū ienāks mašīnas, kas degvielas vietā patērēs elektrību, ūdeņradi, iespējams, parādīsies vēl kādas alternatīvas tehnoloģijas.

    Māja un dārzs tiks aprīkoti ar modernām tehnoloģijām, piemēram, ekonomiskām laistīšanas iekārtām, jaunākās paaudzes apkures katliem, ko var darbināt ar pulti, pieejamāki kļūs saules paneļi elektrības ražošanai. Iespējams, jau nākamajā gadā parādīsies tehnoloģijas, ar kuru palīdzību elektrība tiks vadīta nevis pa vadiem, bet pa gaisu, kā no torņa uz torni tiek raidīts mobilā telefona impulss. Jaunāko tehnoloģiju – datoru, telefonu, televizoru – industrijā gaidāms straujš lēciens. Ar mobilo telefonu varēs ne tikai norēķināties par pirkumiem, bet arī atslēgt un iedarbināt mašīnu, ieslēgt apkures katlu. Tuvākajā nākotnē cilvēki pārsvarā pārvietosies ar elektrību lādējamās mašīnās, spēkratu varēs vadīt ar balsi.

    Domāsim zaļi

    No 2021. gada maija valstis lielāku uzmanību pievērsīs ekoloģijai – gaisa un ūdens kvalitātei. Cilvēki pārtikā vairāk izvēlēsies dabiskus produktus, attīstīsies bioloģiskā saimniekošana. Daudz lielāks atbalsts būs zaļo idejām, augs veselīga uztura un dzīvesveida piekritēju loks. Tiks pieņemti stingrāki likumi lauksaimniekiem, kas pārtikas ražošanā izmanto pesticīdus nezāļu un kaitēkļu apkarošanai.

    Parādīsies stingrāki ierobežojumi lidsabiedrībām un kuģu transporta nozarei, jo lidmašīnas un kuģi piesārņo gaisu un ūdeni, ar likuma spēku tiks samazināti ķīmiskie izmeši rūpniecībā un citās nozarēs. Iespējams, rūpniecības uzņēmumus pārcels uz Āfriku, Dienvidameriku, lai atslogotu Ķīnu un citu Āzijas valstu lielpilsētas, kurās ir augsts gaisa piesārņojums.

    Līdz maijam varētu notikt planētas iedzīvotāju masveida vakcinācija pret koronavīrusu, var parādīties arī jaunas zāles Covid-19 un citu slimību ārstēšanai. Pasaule sadalīsies divās nometnēs – vieni pieprasīs visu cilvēku vakcināciju, uzskatot, ka visiem jāpotējas pret koronavīrusu, bet citi meklēs alternatīvas ārstēšanas iespējas, kas stiprina imunitāti, lai organisms saviem spēkiem spētu cīnīties ar vīrusiem.

    2021. gadā trauksimies kā pa amerikāņu kalniņiem – rāmi periodi mīsies ar nemierīgiem, taču kara nebūs.

    Visu laiku strauji mainīsies noteikumi, ieteikumi, kā mums dzīvot un strādāt. Būs diezgan grūti izsekot visiem jauninājumiem ne tikai mūsu, bet arī citās valstīs. Nemierus veicinās centieni iegūt brīvību un cilvēcīgu līdzāspastāvēšanu. Kara stāvoklis var izveidoties Āfrikā, kur ir nemierīgi jau visus pēdējos gadus, kā arī Dienvidamerikā.

    Mierīgāks periods iestāsies vasarā, sākot no Jāņiem līdz oktobrim. Liksies, ka pārmaiņas pasaulē uzņēmušas pārāk straujus apgriezienus un uzņemtais temps mazliet jāpiebremzē. Savukārt no oktobra iezīmēsies jaunas pārmaiņas – Baltkrievijā būs jauna valdība, jauns prezidents, Donbass atgriezīsies Ukrainas sastāvā vai iegūs sava veida autonomiju. Krievijai bez Eiropas un citu attīstīto valstu ekonomiskās sadarbības klāsies arvien grūtāk.

    Kas gaidāms Latvijā

    Daudzi būs izslimojuši koronavīrusu, cilvēki kļūs gudrāki, centīsies sevi vairāk pasargāt no saslimšanas. Mēs iemācīsimies sadzīvot ar jauno vīrusinfekciju, bet joprojām būs vietas, kuras apmeklējot obligāti būs jālieto maskas. Aktivizēsies politiskā un ekonomiskā sadarbība ar ārvalstīm, atvērsies robežas, un cilvēki atkal varēs ceļot uz citām valstīm. Tiks atvērtas darbavietas, kas bija slēgtas pandēmijas radīto ierobežojumu dēļ.

    Līdz pavasarim valstī tiks pārskatīta un ieviesta teritoriālā reforma. Aktīvākās pašvaldības varētu uzvarēt Satversmes tiesā, saglabājot līdzšinējās robežas, lai gan, raugoties nākotnes perspektīvā, tā ir kļūda. Lielāki reģioni būs stiprāki, attīstīsies ekonomika, radot jaunu infrastruktūru un darbavietas. Pirms pašvaldības vēlēšanām var apvienoties politiskie spēki, tāpat var parādīties jauni spēlētāji uz politiskās skatuves, pirms vēlēšanām zels un plauks populistiskas idejas. Valdība varētu lemt arī par deputātu skaita samazināšanu Saeimā.

    Nākamgad varētu atcelt OIK, sakārtot alternatīvās enerģijas tirgu, iespējams, valdība pieņems lēmumu, kas ļaus katram būvēt privātas dzirnavas un ražot elektrību. Kopumā pasaulē un Latvijā elektrība kļūs lētāka.

    Apzinoties, ka vairs nevaram dzīvot pa vecam, cilvēki kļūs radošāki un ieviesīs jaunas, konkurētspējīgas idejas, realizēs jaunus projektus, kas palīdzēs attīstīt biznesu, pakāpties pa karjeras kāpnēm.

    Pilnībā ekonomikas atveseļošanās gaidāma 2022. gadā, jo daudzi uzņēmumi būs uz bankrota sliekšņa, un gada laikā tiem atkopties nebūs viegli.

    Pieaugs brīvās profesijas, būs vairāk individuālo uzņēmēju. Uzņēmumu vadītājiem būs izdevīgāk pieņemt darbā individuālos komersantus, nevis algot darbiniekus. Pirmajā pusgadā nodokļu izmaiņu dēļ attīstīsies ēnu ekonomika, jo cilvēkiem vajadzēs izdzīvot. Samazināsies pieprasījums pēc dažām profesijām – kurpnieki, šuvēji strādās pēc individuāla pasūtījuma, savukārt lielie apģērbu un aksesuāru ražotāji vairāk domās par nelielām, oriģinālām apavu, apģērba, rotu kolekcijām noteiktam patērētāju lokam, nevis ražos preces vairumā.

    Pieaugs interese par jaunām inovācijām mājā, dārzā, jo augs pieprasījums pēc arvien gudrākas mājas, mašīnas, viedierīces. Izraugoties dzīvokli vai māju, svarīgs nosacījums būs moderna infrastruktūra, pieaugs interese par jaunajiem projektiem. Darbs no attāluma, pat no citas valsts kļūs par ikdienu.

    Paredzams, ka attīstīsies automašīnu koplietošanas firmas. Tāpat pilsētnieki vairāk izmantos elektriskos skūterus, elektrovelosipēdus un citus alternatīvos pārvietošanās līdzekļus. Šie pakalpojumi samazinās automašīnu plūsmu pilsētās, mazinās gaisa piesārņojumu.

    Paredzams, ka jaunajā gadā tiks meklētas iespējas, kā ātrāk atgūt parādus. Izveidos programmu, kas uzreiz atskaitīs no ienākošās summas nodokli, lai samazinātu parādniekus un arī atvieglotu uzņēmumiem deklarācijas iesniegšanu. Iespējams, nebūs jāiesniedz ceturkšņa un gada atskaites. Pieņems likumu, lai īsākā ceļā atņemtu īpašumu ļaunprātīgiem nemaksātājiem par komunālajiem pakalpojumiem. Cilvēki cienījamos gados apgūs prasmes rīkoties ar datoru, gudro televizoru. Par komunālajiem maksājumiem norēķināsies internetā, noslēdzot līgumu par automātisko maksājumu.

    Medicīnā ieviesīs jaunas tehnoloģijas. Skaidras naudas aprite samazināsies, taču papīra nauda un monētas neizzudīs. To apliecina fakts, ka Covid-19 pandēmijas laikā skaidras naudas maksājumi Eiropā palielinājās. Iespējams, samazinās summu, ko varēs vienā reizē izņemt no bankas.

    Hokeja čempionāts notiks!

    Februārī valdība var pieņemt likumu, kas aizliegs elektroniski likt likmes, likvidēs virtuālās azartspēles. Jauni ierobežojumi skars arī spēļu zāles. Attīstīsies IT nozare, pieaugs lauksaimniecības produktu ražošana, ekonomikas attīstību stimulē teritoriālā reforma. Samazināsies finansējums ceļu remontam, tāpēc ceļu seguma atjaunošanas temps būs lēnāks.

    Nekustamā īpašuma bizness atgūsies samērā strauji. Nekustamo īpašumu cenas gan kādu laiku stāvēs uz vietas, bet gada otrajā pusē augs. Pēc ilgstošajiem ierobežojumiem cilvēki vēlēsies piepildīt sapni par ceļojumiem, atpūtu, izklaidi. Daudzi būs izslāpuši pēc kultūras pasākumiem – teātra, koncertiem, muzejiem, taču kultūras nozare pēc ieilgušās krīzes tik strauji neatgūsies. Arī tūrisma nozare atkopsies ne agrāk kā pēc sešiem mēnešiem. Savukārt sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumi atveseļosies daudz ātrāk.

    Uzņēmēji, kas būs bankrotējuši, vērs vaļā jaunus restorānus, kafejnīcas. Attīstīsies pusfabrikātu ražošana, cilvēki biežāk apmeklēs ātrās ēdināšanas restorānus, jo pasaule strauji mainīsies, un būs daudz jāpagūst – cilvēki ātri uzkodīs un skries tālāk. Lauksaimniecības produkcijai nodokļu likmi nepaaugstinās, taču labāk pelnīs tie zemnieki, kas meklēs jaunas nišas, attīstīs ražošanu – ne tikai audzēs un tirgos kartupeļus, bet tos pārstrādās un skaisti iepakos.

    Emigrācija saglabāsies līdzšinējā līmenī. Iespējams, daudzi atgriezīsies Latvijā, jo Lielbritānijā mainīsies nosacījumi pēc izstāšanās no Eiropas Savienības, bet citās valstīs pēc pandēmijas būs grūti atrast darbu.

    Populārākas studiju programmas, ko jaunieši izvēlēsies jaunajā gadā, – sabiedriskās attiecībās, jurisprudence, inženierzinātnes, informācijas tehnoloģijas, programmēšana. Pavērsies jaunas iespējas armijā, muitā, policijā, tāpēc pieaugs interese par spēka un valsts aizsardzības struktūrām. 

    Bērni nākamajā un aiznākamajā gadā dzims vairāk. Tie pāri, kas ilgstoši dzīvoja destruktīvās attiecībās, jau 2020. gadā izšķīrās. Nākamajā gadā veidosies jaunas savienības, tiks slēgtas laulības.

    Pasaules čempionāts hokejā notiks, taču, ja Baltkrievijā nebūs mainījusies valdība, Latvija to rīkos kopā ar citu valsti.

    Zvaigžņu vēstis katrai zīmei

    Konsultē astroloģe Kaija Zemberga

     

    AUNS

    • Darbs. Izturība un pacietība – šīs īpašības tev būs vajadzīgas, lēnām kāpjot augšup pa karjeras kāpnēm. Ja esi nospraudusi mērķi – dibināt uzņēmumu, kļūt par nodaļas vadītāju, apgūt jaunu profesiju – iesi uz to, kamēr nebūsi ieceri sasniegusi. Tevi nebaida ne šajā ceļā zaudētais laiks, ne iespējamie šķēršļi.
    • Attiecības. Ja partneris atļaus tev ģimenē būt noteicējai, spēs rast kompromisu strīdīgā situāciju, viens otru lieliski papildināsiet, un attiecības pacelsies jaunā līmenī. Brīvie Auni var iepazīties ar gados vecāku kungu. Randiņu laiks ieilgs, kamēr sapratīsi, ka šis kavalieris ir tavs īstais dzīves draugs.
    • Veselība. Rūpēsies par savu ķermeni, apzinīgi veiksi ikgadējo profilaktisko veselības apskati. Sekosi ēšanas un miega režīmam. Iespējama alerģiska reakcija uz pārtiku.

    VĒRSIS

    • Darbs. Tev piedāvās darbu lielā kompānijā, taču pēkšņi mainīsi domas un izvēlēsies strādāt individuāli. Vari pievērsties nozarei, kas līdz šim tev bijusi sveša, piemēram, dibināt interneta veikalu. Galvenais, lai tu esi pati sev priekšniece un noteicēja pār savu laiku. Tev var būt arī otrs ienākumu avots – muzicēšana, rotu veidošana, masieres darbs.    
    • Attiecības. Vērša gadā attiecībās piedzīvosi visu emociju spektru – no greizsirdības scēnām un partnera valdonības līdz dziļām jūtām un spēcīgai kaislei guļamistabā. Ja ilgstoši dzīvo destruktīvās attiecībās, pieņemsi lēmumu šķirt laulību.  
    • Veselība. Jaunajā gadā tev būs svarīga harmonija, omulīga gaisotne gan mājās, gan darbā. Ja trūks saskaņas, jutīsies slikti emocionāli un fiziski. Pašsajūta uzlabosies, ja mainīsi uzturu, nepārsalsi, ievērosi dienas režīmu. Iegādājies suni biežākām pastaigām svaigā gaisā!  

    DVĪŅI

    • Darbs. Pēc pārdomām, vai esi īstajā vietā, nopietni izsvērsi, uz kuru pusi stūrēt karjeras kuģi. Tev dzīvē var būt vairākas profesijas, un nākamais gads var būt kārtējais straujais pagrieziens karjerā. Vari atvērt savu deju studiju, psiholoģes privātpraksi, labvēlīgs laiks sevi parādīt farmācijas vai ķīmijas zinātnē.   
    • Attiecības. Sekosi līdzi otrai pusei karjeras izaugsmē, iedrošināsi partneri uzņemties augstāku amatu, leposies ar viņa panākumiem. Laulātais var pārmest tev saraksti ar bijušo draugu, vari nokļūt arī ļaužu valodās pēc kaislīgas mīlas intrigas ar kolēģi. Brīvie Dvīņi var iepazīties ar ārzemnieku.
    • Veselība. Jutīga reproduktīvā sistēma, par sevi var likt manīt ginekoloģiska vaina. Slimība var mainīt tavu pasaules uzskatu, temperamentu, ārieni. Lai uzlabotu pašsajūtu, vari pievērsties jogai, cigunam, meditācijām.

    VĒZIS

    • Darbs. Pieliksi daudz enerģijas, lai sasniegtu karjeras virsotnes. Ja šķitīs, ka darbs ir apnicis un vari nodarboties ar kaut ko interesantāku, vari veidot savu biznesu. Tu ar aizrautību vari sākt biznesu no nulles, turklāt tev nebūs vajadzīgi partneri, jo spēj strādāt vienatnē. Ja paliksi strādāt uzņēmumā, pamanīsies attīstīt savu rūpalu. Nopelnīto naudu tērēsi ģimenei, bērniem, jaunām zināšanām.  
    • Attiecības. Vēži, kas dzīvo nereģistrētās attiecībās, var nokārtot attiecības juridiski. Vēlams noslēgt laulības līgumu par mantas šķirtību, jo šķiršanās gadījumā tiesa par īpašumu sadali var ieilgt. Attiecībās tev var pietrūkt siltuma un uzmanības, tāpēc risks ļauties sānsolim, uzmanības apliecinājumam no kolēģa.  
    • Veselība. Lai nepārslogotu kuņģi, ieteicama mērenība uzturā, tu nedrīksti pārēsties. Nav vēlams lietot alkoholu, kafiju, asus ēdienus. Jāsaudzē aknas, ik pa laikam vēlama aknu attīrīšanas procedūra. 

    LAUVA

    • Darbs. Lai gan tev šķiet, ka esi sasniegusi karjeras virsotnes un nevēlies neko mainīt, nākamajā gadā iespējama pēkšņa darba maiņa. Tev piemērotāks būs vadošs amats. Pirmām kārtām tāpēc, ka esi harismātiska līdere, otrkārt – darbā esi prognozējama, padotie tevi ciena, un viņiem no tevis nav bail. Rūpīgi plānosi budžetu, jo nevēlies aizņemties, lūgt, ekonomēt naudu.
    • Attiecības. Partnerattiecībās tev būs svarīga uzmanība, vēlēsies saņemt dāvanas, ziedus, atzinīgus vārdus no otras puses. Tos nesagaidot, tavas jūtas var izkust kā pērnais sniegs un attiecības izjukt. Brīvās Lauvas var šokēt draugus un tuvākos, paziņojot par attiecībām ar sveštautieti, turklāt kavalieris var būt jaunāks.
    • Veselība. Laba veselība, taču pašsajūtu var pasliktināt izdegšana darbā. Lieto kalcija preparātus, jo tā trūkums var ietekmēt kaulu, locītavu, zobu veselību. 

    JAUNAVA

    • Darbs. Ģimenes finansiālā stabilitāte atkarīga no tā, vai otrai pusei būs darbs. Savukārt tu būsi gatava strādāt divās vietās, lai vairāk nopelnītu. Turklāt abas nodarbes veiksi ar lielu atbildību. Svarīgi sabalansēt darbu un atpūtu, darbaholisms var ietekmēt pašsajūtu.
    • Attiecības. Partnerattiecības stiprinās kopīgas aktivitātes, tāpēc kopā ar otru pusi vēlams apmeklēt deju nodarbības, fotogrāfijas vai mākslas studiju. Otra puse var doties peļņā uz ārzemēm, taču tas var sašķobīt ģimenes pamatus – partneris var uzsākt dubultspēli. 
    • Veselība. Rūpēsies par savu ķermeni, ievērosi higiēnu, tev pie rokas būs aptieciņa, kurā būs zāles, vitamīni pirmajai palīdzībai. Uzturā izvēlēsies bioloģisku pārtiku, jo piedevas, krāsvielas, sintētiski produkti var izraisīt alerģiju.

    SVARI

    • Darbs. Finansiāli labvēlīgs laiks. Kamēr konkurenti cīnās ar krīzes sekām, vari kļūt bagāta. Materiālo stabilitāti var nodrošināt veiksmīgas laulības vai mantojums. Veiksme pavadīs tos Svarus, kas darbojas nekustamo īpašumu biznesā vai strādā slavenā modes namā. 
    • Attiecības. Būs grūti pieņemt radikālu lēmumu, tāpēc, lai arī attiecībās iestājusies melnā strīpa, izturēsies tā, it kā viss kārtībā. Tev jāmācās runāt par jūtām, attiecībām, vēlams konsultēties ar psihologu, nevis pacietīgi jāgaida, kamēr saspīlējums mazināsies. Brīvie Svari var iepazīties sporta zālē vai medicīnas iestādē.  
    • Veselība.  Lai izskatītos jaunāka un saglabātu statusu sabiedrībā, vari veikt plastisko operāciju. Pašsajūtu var ietekmēt hroniska nieru slimība. Jāatturas no saldumiem un alkohola.

    SKORPIONS

    • Darbs. Sociālo statusu vari paaugstināt, apprecoties ar ietekmīgu biznesmeni vai politiķi. Ja zaudēsi augsto amatu, ieteicams sākt savu biznesu. Nav vēlams priekšlaikus doties pensijā, jo tu nespēj dzīvot bez darba, tev ir svarīgi būt vajadzīgai, citādi vari ieslīgt depresijā.  
    • Attiecības. Partnerattiecības kļūs stiprākas. Iespējamas arī drāmas un greizsirdības scēnas, taču tās izsauks organisma dabiska tieksme atbrīvot darbā uzkrāto negatīvo enerģiju. Šķiršanās gadījumā Skorpions kā kompensāciju saņems naudu vai nekustamo īpašumu.
    • Veselība. Jutīga gremošanas sistēma. Vēlama organisma profilaktiskā pārbaude. Jāuzmanās no galvas traumas.

    STRĒLNIEKS

    • Darbs. Labprātīgi uzņemsies līderes lomu kolektīvā, atradīsi labāko problēmas risinājumu, īpaši praktiskā darbā, un darbā iegūsi labu reputāciju. Strēlniekam gaidāmi labi rezultāti zinātniski pētnieciskajā darbā, medicīnā. Pēc laulībām karjera un sociālais statuss var uzlaboties.
    • Attiecības.  Iespējamas paralēlās attiecības, īpaši, ja ar laulāto draugu pietrūkst intelektuāla kontakta, sarunu par globālām tēmām, politiku, humora dzirksts. Brīvie Strēlnieki var iepazīties ar gados jaunāku cilvēku noturīgai draudzībai.
    • Veselība. Jāievēro mērenība uzturā, jāatbrīvojas no netikumiem – tas uzlabos kuņģa un gremošanas darbību. Vēlams pārbaudīt vairogdziedzeri, jutīgs kakls. 

    MEŽĀZIS

    • Darbs. Rūpīgi sekosi ienākumiem un izdevumiem. Budžetu plānosi nevis mēneša griezumā, bet nedēļas, pārdomāsi katru pirkumu. Spontāni tēriņu būs saistīti ar jaunākajām tehnoloģijām, investēsi līdzekļus IT biznesā un zinātnē.  
    • Attiecības. Emocionālais kontakts ar partneri un ģimenes tradīcijas – tas ir pamats, uz kā balstīsies tava laulība. Mežāži, kas dzīvo nereģistrētās attiecībās, tās noformēs juridiski. 
    • Veselība. Labas veselības ķīla – mērena fiziska slodze, pastaigas svaigā, nūjošana. Tikai jāuzmanās no lūzumiem, saišu sastiepuma.

    ŪDENSVĪRS

    • Darbs. Tev var piedāvāt vadošu amatu, jo ekstremālā situācijā vai attīstot daudzmiljonu projektu, vari vadīt lielu kolektīvu. Noskaņojumu darbā var ietekmēt konflikts ar priekšniecību.  
    • Attiecības. Cienīsi partneri, dosi viņam brīvību, īpaši, ja viņš ir sabiedrībā ietekmīga persona. Taču, ja laulībā iestājusies rutīna, tev ar otru pusi ir garlaicīgi, vari sarīkot revolūciju, lai atbrīvotos no šīm saitēm.
    • Veselība. Jācenšas izvairīties no stresa situācijām, negatīvām emocijām, jo tās var būt iemesls izsitumiem uz ādas, depresīvam noskaņojumam. Grūtsirdību var mazināt mīļdzīvnieks.

    ZIVIS

    • Darbs. Finansiāli veiksmīgs gads. Vari pakāpties pa karjeras kāpnēm, baudīt cieņu un atzinību kolēģu, klientu vidū. Dosi priekšroku attālinātam darbam, labprātāk strādāsi vienatnē, tāpēc vari kļūt par individuālo komersanti vai pašnodarbināto.
    • Attiecības.  Neļauj, lai attiecības posta sīkumi, kritika, vēlme vienam otru pamācīt, kā pareizi jādzīvo. Ja kopā ar partneri spēsiet pacelties pāri ikdienas rutīnai, nodarbosieties ar garīgām praksēm, varat viens otrā iemīlēties otrreiz. 
    • Veselība. Seko, lai ofisā ir labiekārtota darba vide, jo neērts krēsls, slikts apgaismojums, pārdzīvojumi darbā var būt iemesls muguras sāpēm un diskomforta sajūtai krūtīs.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē