• Iepazīsties! Konkursa «Kluba meitene 2023» finālistes

    Santa.lv
    Santa.lv
    31. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    11/11Laura (23)

    Laura (23)

    Oktobris

    Esmeralda Lazdiņa

    Esmu lepna mamma. Būt mātes lomā man ir kas jauns. Vēlos izjust un piedzīvot šo lomu – ne tikai kā pilnvērtīga mamma savam dēlam, bet būt arī skaista, seksuāla, stipra un jaudīga sieviete. Un pāri visam – gudra, vesela un enerģētiska! Kā mamma mācos sevī nepazaudēt sievieti. 

    Mani daudzi atpazīst kā fotomodeli, jo dzīvoju mazā pilsētiņā, kur cits par citu visu zina. Kameras priekšā saplūstu ar savu dvēseli. Caur to pieņemu un mīlu sevi tādu, kāda esmu. Ar katru fotosesiju iepazīstu sevi tuvāk – kāda vēl es varu būt… Un iemīlu sevi aizvien vairāk. Tā man ir kā meditācija. Sievietes ķermenis nav tikai ķermenis, uz kuru skatoties mielot acis. Tā ir tava dvēsele un māksla. Ķermenis ir tavs templis, kuru tu vadi un katru dienu esi atbildīga, lai piepildītu to ar pozitīvu enerģiju. 

    Sevi raksturotu kā mērķtiecīgu, drosmīgu, radošu, optimistisku un brīvi domājošu sievieti, kurai patīk filozofēt un lauzt sabiedrības stereotipus par seksualitāti. Cenšos dzīvot šajā mirklī, būt šeit un tagad. Novērtēt lietas, kuras ir apkārt, jo tikai tā spēju būt saskaņā ar sevi un citiem.

    Esmu aktīva sociālajos tīklos. Man ir konts portālā Patreon, tā veidošana mani aizrauj. Būt aktīvai ar mērķi – iedvesmot gan sievietes, gan vīriešus, pieņemt savu ķermeni un izveidot ciešāku saikni ar to. Par kailumu un sevis pieņemšanu ir jārunā skaļi, tā mēs vairojam pārliecību citos. Būt kailam ir spēks, tieši tāpat kā raudāt ir spēks. 

    Mīlu dejot, izjust katru savu ķermeņu daļu. Tā ir iespēja izpaust emocijas. Deja ir kā medusmaize dvēselei. Tāpēc man ir arī vēlme attīstīties un kļūt par deju skolotāju. Rast iespēju arī citiem iedot to, no kā pati kaifoju. Sports un  meditācija ir neatņemama dzīves sastāvdaļa. Trenēju savu fizisko ķermeni un mentālo prātu.

    Visvairāk iepriecina būt kailai dabā un peldēties. Tad jūtos brīva no kauna un aizspriedumiem, arī no sevis nepieņemšanas. Kad sajūti vēja, ziedu, ūdens un saules pieskārienus, tā ir neaprakstāmi brīnišķīga sajūta. Patiesa bauda! Šajos brīžos jūtos kā laimīgs bērns. 

    Kad vīrietis sievietei dot brīvību izpausties (es runāju par fotografēšanos kailai un bilžu publicēšanu soctīklos), esmu ievērojusi, ka sievietes kļūst daudz pārliecinošākas, pašpietiekamākas, kā arī laimīgākas. Viņām pat uzlabojas attiecības. Uzskatu, ka prast pastāvēt par savām vajadzībām, vēlmēm ir mūsdienu nepieciešamība. Arī sievietes ir pelnījušas brīvību, ne tikai vīrieši!

    Latviešu vīrieši vairumā ir noslēgti, viņiem pietrūkst seksuālās inteliģences, ja runājam par sievietes ķermeni. Esmu ievērojusi, ka daudzi vīrieši nevēlas, lai viņu sieviete fotografējas kaila un liek bildes soctīklos, jo viņiem pietrūkst drošības sajūtas un uzticības, viņi seksualizē ķermeni. Ir grūtības to uztvert kā mākslu un iedvesmu citiem. Bet man patīk vīriešu mierīgais temperaments un tajā pašā laikā arī enerģiskums, kaislīgums, kas ļauj iepazīt daudz tuvāk viņus un sevi.

    Vīriešiem novēlu vairāk izrādīt savas emocijas un runāt par tām, jo tas liecina par spēku, nevis vājumu. Kad vīrietis uzklausa sievieti un viņu un saprot, sieviete kļūst maigāka un saprotošāka…

    Lieliskais desmitnieks!

    Laura – oktobra uzvarētāja – noslēdz desmit mēnešu maratonu. Visas konkursa KLUBA Meitene 2023 finālistes ir noskaidrotas!

    Nākamajā – novembra – KLUBĀ vēlreiz novērtēsim visu mēnešu uzvarētājas, un sāksies balsojums. Ņemot vērā tā rezultātus un žūrijas vērtējumu, tiks noskaidrots, kura konkursante saņems galveno balvu – ekskluzīvu fotosesiju žurnālā KLUBS!

    Paldies visām daiļajām dalībniecēm par atsaucību un uzdrīkstēšanos!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē