• Žanna Dubska savam nākamajam vīram liks ievērot kādu neparastu noteikumu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    26. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Natalia Golubova
    Ciemojoties pie stilistes Žannas Dubskas, Katrīne Vasiļevska raidījumā Slavenības. Bez filtra atklāj, kā ir dzīvot ar vīru Pēteri, kurš 20 dienas mēnesī ir prombūtnē darba dēļ. Žanna uzskata, ka nekā īpaša šajā dzīvesveidā nav, jo arī viņa, ja atrastu savu nākamo vīru, vēlētos dzīvot atsevišķi.

    «Savās pirmajās un otrajās laulībās es ar vīru visu laiku gulēju kopā. Tad kad pēc pirmajām laulībām aizbraucu uz Pēterburgu, es sākumā vispār nevarēju gulēt, jo nebiju pieradusi gulēt viena. Visu laiku biju gulējusi ar vīrieti blakus. Arī ar otro vīru gulējām kā savijušies, kājiņas, rociņas kopā. Bet pēc tam es ilgus gadus guļu viena un es esmu pie tā pieradusi. Jā, varu gulēt kopā ar kādu, bet es tad neizguļos tik labi. Man patīk vienai pašai,» atklāj Žanna.

    Stiliste stāsta, ka vienīgais viņu uzrunājošais attiecību modelis ir dzīves telpas nodalīšana, regulāri satiekoties, kopīgi apmeklējot pasākumus un braucot ceļojumos.

    Tāpat Žanna atzīst, ka viņai Instagram laiku pa laikam raksta vīrieši ar mērķi iepazīties.

    «Tur man raksta no sērijas «Čau, zaķīt. Ko dari?» vai «Es jūsmoju par tavām kājām», un vēl visu ko. Man šķiet, ja vīrietis grib iepazīties, viņš pastāsta par sevi, liek manīt, ka viņam ir interese, kaut ko piedāvā. Tos «zaķīšus» es bloķēju. Ir arī tādi, kas atsūta agregātu, jo viņiem šķiet, ja jau sieviete manā vecumā ir viena, tad no agregāta gūšu iedvesmu!» ar iepazīšanās pieredzi internetā dalās Žanna Dubska.

    VIDEO:

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē